Stoppet faldstamme i Viborg

Effektiv kloakservice til stoppet faldstamme i Viborg og omegn

Vi kan rykke ud samme dag

Glad medarbejder hos HTJ Rørteknik
Varevogn tilhørende HTJ Rørteknik

Akut hjælp til stoppet faldstamme i Viborg

Har du oplevet en stoppet faldstamme i din bygning i Viborg? En stoppet faldstamme opdages typisk, fordi der opstår lugtgener ved afløb, og når vandet løber langsomt ud af toilettet.

En stoppet faldstamme kan forårsage alvorlige problemer – og forstyrrelser i hverdagen. Hos HTJ står vi klar med akut hjælp, hurtig responstid og døgnservice, så du hurtigt kan få løst problemet.

Du kan kontakte os på vores døgntelefon, for at få hjælp til en stoppet faldstamme: 52 17 04 20. Du er også velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores kloakservices.

Hvad er en faldstamme?

En faldstamme er en vigtig del af en fleretagesbygnings kloaksystem. Den leder spildevand og affald fra toiletter, håndvaske og andre afløb ned til kloakken.

Faldstammen fungerer som en lodret kanal, der forbinder de forskellige etager i en bygning og sikrer, at vandet strømmer nedad til kloakken ved hjælp af tyngdekraften.

En stoppet faldstamme kan forårsage alvorlige problemer, da det kan forhindre vandet i at strømme frit og føre til oversvømmelser eller lugtgener. Det er derfor vigtigt at holde faldstammen fri for blokeringer og regelmæssigt kontrollere dens tilstand.

Hos HTJ har vi erfaringen og ekspertisen til at håndtere alle problemer med stoppet faldstamme i Viborg og omegn.

Almindelige årsager til en stoppet faldstamme

En stoppet faldstamme kan skyldes mange ting, såsom fedt, papir og andre genstande, der ikke bør ende i afløbet.

Det er derfor vigtigt, at du kun skyller det ned, der hører til i toilet og afløb – det betyder også, at hår, vatrondeller og lignende, ikke skal i toilettet. Disse genstande kan ligeledes skabe et stoppet toilet, der også er en stor gene i hverdagen.

Hos os er du altid i trygge hænder

Forebyggelse og vedligeholdelse af faldstammen

Forebyggelse er bedre end reparation.

Undgå at skylle visse ting ned i afløbet – det kan spare dig for mange problemer og unødige udgifter i fremtiden.

Derudover kan du også overveje regelmæssig vedligeholdelse af faldstammen. Du kan eksempelvis få udført TV-inspektioner for at gennemse faldstammen for blokeringer, skader, mm., så du opdager eventuelle problemer, inden de skaber større skader.

Hvordan HTJ løser problemet med stoppet faldstamme

HTJ’s professionelle team bruger moderne teknologi og effektive metoder til at identificere og fjerne blokeringer i en faldstamme. Vi sikrer en effektiv og varig løsning, så du kan føle dig tryg.

Hvis vi er i tvivl om, hvor problemet er, udfører vi først diagnosticerende arbejde.

Herefter kan vi sætte ind med de rigtige værktøjer til at fjerne blokeringen – vi kan i nogle tilfælde fjerne blokeringen med en højtryksspuling.

Vi arbejder med miljørigtige produkter, som fikser din faldstamme uden at skabe problemer for kloak og miljø.

Faldstamme hos private og erhverv i Viborg

Hos HTJ kan vi udføre arbejde ved og reparationer af faldstammer hos både private etageejendomme samt i erhvervsejendomme.

Vi fjerner blokeringer i alle typer ejendomme, der har faldstammer i Viborg og omegn, og vi kan derfor også hjælpe dig med en løsning til din stoppede faldstamme.

Priser for at få fikset en stoppet faldstamme i Viborg

HTJ tilbyder konkurrencedygtige priser på service for stoppet faldstamme i Viborg. Alle vores kloakydelser udføres med faste timepriser, og derfor kan prisen variere afhængigt af problemets omfang – men du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Kontakt os og få hjælp til faldstammen

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på reparation eller rengøring af faldstammen.

Telefon: 52 17 04 20
Email: kontor@htj.dk

Skriv til os

Ved akutte henvendelser, bedes du ringe til vores døgnservice på 52 17 04 20.

Vores informationer