Tv-inspektion i Skive

Få diagnosticeret kloakproblemet med tv-inspektion – kloakservice i Skive

Vi kan rykke ud samme dag

TV-inspektion af kloak

Undersøgelse af kloakproblemer i Skive

Har du problemer med din kloak, dine afløb eller din brønd/tank i Skive eller omegn?

Lad os undersøge din kloak og finde den rigtige løsning, så du slipper for gener.

En effektiv måde at diagnosticere kloakproblemer er med en TV-inspektion. Her bruger vi et kamera til at undersøge hele kloakken. Vi udfører også arbejdet for at fikse din kloak, da vi er en fuldservice kloakmester.

Hvad er en TV-inspektion?

En TV-inspektion er en undersøgelse af kloakken, hvor vi bruger film og billeder til at se på kloakkens konstruktion og driftstilstand. Her finder vi årsagen til problemer i faldstammer, rør- og kloaksystemer.

Måske er årsagen til dine kloakproblemer blot, at din septik- eller trixtank er fuld. I dette tilfælde er en TV-inspektion ikke nødvendig, og du kan i stedet få vores slamsuger i Horsens ud for at tømme tanken.

Hvad er TV-inspektion?

Med en TV-inspektion undersøger vi hele dit kloaksystem. Vi bruger et kamera til at se på kloakken – vi kan komme helt ned i kloakken og undersøge, hvor problemerne opstår. Det kan være nødvendigt, hvis problemerne er langt nede eller i små rør, der ellers ikke er tilgængelige for os.

Der er også kloakproblemer, som vi kan diagnosticere og løse uden brug af en TV-inspektion, såsom en fuld eller stoppet brønd eller tank. Her kan vi blot sende vores slamsuger ud – hvis kloakken er meget stoppet kan det kræve en mere dybdegående kloakrensning, som vi udfører med slamsuger og højtryksspuling.

Med TV-inspektion undgår du en stor og dyr udgravning af kloakken, når vi skal undersøge, hvor problemet opstår. En TV-inspektion kan bl.a. bruges til at undersøge:

  • Om/hvor et rør er kollapset
  • Hvor kloakken skal repareres
  • Om du har rotter i kloakken
  • Generelle tjek af kloakken

Fordele ved TV-inspektion

En TV-inspektion er en nem og effektive måde at undersøge rør og kloakker, der kan være svært at få adgang til. På den måde kan vi nemmere lokalisere problemet i din kloak.

TV-inspektion bruges ofte ved:

  • Lugtgener fra afløb
  • Oversvømmelser i kælderen
  • Gentagne forstoppelser i afløb og rør
  • Rotteproblemer
  • Fugtskader

Hos os er du altid i trygge hænder

TV-inspektion til forsikringen

Hvis du har kloakproblemer, som din forsikring skal betale for at få repareret, kan forsikringsselskabet kræve en TV-inspektion af problemet, så de kan se, hvilke skader, fejl og reparationer, du får lavet.

Hos HTJ Rørteknik får du en professionel kloakmester, og vi laver en fyldestgørende TV-inspektionsrapport, som du kan sende til dit forsikringsselskab. Vi sikrer, at alt er klassificeret og udfyldt efter forsikringsselskabets krav hertil.

Vi har medarbejdere, der er uddannet indenfor TV-inspektion, en såkaldt DTKV, og vi rapporterer efter DANDAS forskrifter, så du får en gennemført rapport fra TV-inspektionen.

Hvad koster TV-inspektion?

En TV-inspektion med kamera koster fra DKK 1.200, – ex. moms i hverdage mellem 7 og 17. Hertil kommer et tillæg for transport.

Udenfor almindelige arbejdstimer, i weekender og på Helligdage vil der også være et tillæg.

Få besøg af din kloakmester

Har du brug for besøg af en fuldservice kloakmester, der både kan finde problemet i kloakken og herefter løse det?

Vi er et team med mange års erfaring med kloakproblemer, og kan give dig professionel rådgivning angående din kloak. Ring til os på Telefon: 52 17 04 20.

Kontakt os

Skriv til os

Ved akutte henvendelser, bedes du ringe til vores døgnservice på 52 17 04 20.

Vores informationer