Kloakservice

Få hurtig kloakservice i Aarhus, Randers, Viborg, Silkeborg, Skive – Ja faktisk hele Jylland!Trustpilot - 4.8

Kloakservice hele døgnet

Få hurtig kloakservice i Aarhus, Randers, Viborg, Horsens, Herning, Silkeborg, Skive – Ja faktisk hele Jylland!

Har du problemer med din kloak, så kontakt os allerede nu på vores døgnservice tlf. (+45) 52 17 04 20

Er din kloak stoppet? Få effektiv kloakservice

Trækker dit vand langsomt ud gennem afløb i vask, bruser eller toilet? Så er det muligvis fordi kloakken er stoppet til. Det kan naturligvis skyldes, at det enkelte afløb er stoppet, men hvis flere afløb i huset fungerer dårligt, er problemet i kloakken.

Har du problemer med afløbet eller ønsker du råd, så er du velkommen til at kontakte os. Vi udfører kloakservice i hele Midtjylland og Østjylland, bl.a. Viborg, Randers, Herning, Silkeborg, Skive, Horsens og Århus.

Uanset om vi skal udføre større eller mindre kloakopgaver, går vi ind til alle opgaver med et stort engagement. Så er du sikret et holdbart og solidt resultat.

Vi højtryks-spuler rør helt op til Ø450mm med vandtryk op til 275 bar tryk. Man bruger typisk spuling af rør, hvis man har en forstoppelse i kloak systemet eller til almindelig service og vedligeholdelse af kloaksystemet. Spuling kan også bruges til fjernelse af trærødder, aflejringer og forhindringer mm. der kan være i kloakken.

Vi bruger højtryksspuling til:

Har du problemer med din kloak, så kontakt os allerede nu på tlf. (+45) 52 17 04 20.

Med HTJ Rørteknik får du hurtig og effektiv kloakservice, når du har brug for det. Vi kører i hele Jylland, og vi løser opgaven til yderst konkurrencedygtige priser. Det er helt uforpligtende at give os et kald for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe lige netop dig.

Vi står klar til at hjælpe!

DØGNSERVICE

Er uheldet ude og har du brug for akut hjælp, så kontakt os på
(+45) 52 17 04 20

Døgnservice
(+45) 52 17 04 20
kontakt os
(+45) 52 17 04 20 Kontakt os