Kloakservice Silkeborg

Få akut kloakservice i Silkeborg – fuldservice kloakmester

Vi kan rykke ud samme dag

Tilbyder kloakservice i Silkeborg

Akut kloakservice i Silkeborg

Har du brug for akut kloakservice eller slamsugning i Silkeborg og omegn? Hos HTJ Rørteknik rykker vi ud, hvis du har behov for akut kloakservice – uanset hvornår du ringer til os.

Skal vi diagnosticere problemet med din kloak eller udføre en slamsugning, skal du blot ringe til os på telefon: 52 17 04 20. Vi udfører fuld kloakservice og fikser alle dine kloakproblemer.

Priserne for kloakservice i Silkeborg afhænger af, hvilken kloakservice vi skal udføre hos dig, og hvornår vi skal komme ud. Du er velkommen til at kontakte os for at få et tilbud på vores kloakydelser.

Fuld kloakservice

Hos HTJ Rørteknik er vi en fuldservice kloakmester. I Silkeborg og omegn kan vi hjælpe dig med alle typer kloakservice:

Hos os er du altid i trygge hænder

Skal vi kigge på din kloak i Silkeborg?

Har du problemer med kloak, afløb eller din brønd? Vi kan udføre diagnosticering af kloakproblemerne med en TV-inspektion, og så kan vi selvfølgelig løse problemet for dig. Vi udfører slamsugning og højtryksspuling af din kloak.

Vi renser din kloak grundigt, så du slipper af med det stoppede afløb og gener som lugt herfra. Med vores kloakservice i Silkeborg kommer du altså alle problemerne til livs. Det kan eksempelvis også være nødvendigt at opsætte rottespærrer i din boligs kloak, så rotter ikke kan trænge ind.

Silkeborgs kloakservice med døgnvagt

HTJ Rørteknik er din kloakmester med fuldservice og døgnvagt. Vi rykker ud til dig, når du har kloakproblemer – uanset om det gælder diagnosticering af problemet, eller at du akut har brug for en slamsuger til at tømme brønden.

Vi er et team af professionelle og erfarne mennesker, og vi går op i at levere en fejlfri kloakservice og yde den bedste kvalitet. Vi har arbejdet med kloakservice, TV-inspektion og rensning af faldstammer i 30 år, og har gode procedurer, der sikrer dig den bedste service, når vi skal rense eller reparere din kloak.

Kontaktinformation for Silkeborg

Telefon: 52 17 04 20
Email: kontor@htj.dk

Skriv til os

Ved akutte henvendelser, bedes du ringe til vores døgnservice på 52 17 04 20.

Vores informationer