Viborg – Kloakservice

Fuldservice kloakydelser i Herning og omegn – Vi udfører akut kloakservice

Vi kan rykke ud samme dag

Kloakservice døgnet rund i Viborg
Kloakservice døgnet rund i Viborg

Autoriseret kloakservice i Viborg

Har du brug for professionel kloakservice i Viborg, er vi din kloakmester. Vi udfører kloakarbejde for private og erhverv i hele Viborg og omegn. Vi rykker også ud akut, hvis du har kloakproblemer udenfor almindelige arbejdstimer.

Hos HTJ Rørteknik er vi et team af erfarne medarbejdere, der diagnosticerer, reparerer og renser din kloak i Viborg. Vi udfører alt fra TV-inspektion med kamera og opsætning af rottespærrer til slamsugning og spuling af septiktanke og brønde.

Viborgs kloakmester med døgnvagt

En stoppet kloak er irriterende og kan medføre store gener. Derfor er det vigtigt, at du får tømt kloakken, når behovet opstår. Hos HTJ Rørteknik har vi egen slamsuger, og vi kan derfor rykke ud, så snart du ringer.

Ring blot til os på 52 17 04 20 – så kommer vi ud til dig.

En fuld tank giver stort besvær i hjemmet, og det er vigtigt, at den bliver tømt for ikke at blive stoppet. En fuld tank kan desuden skabe andre gener som lugt, hvorfor du bør få den tømt så snart behovet opstår.

Du kan blot ringe på vores døgntelefon og bestille en slamsugning i Viborg.

Vi kan hjælpe dig med:

Hos os er du altid i trygge hænder

Hvordan har din kloak det?

En stoppet kloak kan være forårsaget af mange ting – vand, rødder og rotter er bare nogle af de gængse problemer, der kan føre til et stoppet afløb. For at fikse dette kan vi komme ud med vores slamsuger og højtryksspuler. Højtryksspuleren løsner alt skidtet, så slamsugeren kan få det hele ud.

Har du problemer med kloakken, som ikke kan ses? Vi kan udføre en dybdegående TV-inspektion af kloakken, så vi finder frem til problemerne. Ved en TV-inspektion bruger vi kamera til at undersøge rør og dele af kloakken, der ellers ikke kan ses.

Når vi har fundet årsagen til dine kloakproblemer, finder vi selvfølgelig en løsning hertil.

Akuttelefonen på kloakservice i Viborg

Har du brug for akut besøg af en autoriseret kloakmester? Vi kan besøge dig med vores slamsuger, hvis du har brug for at få tømt en tank eller brønd – vi rykker også ud i weekender og på helligdage.

Hos HTJ Rørteknik er vi et team med mange års erfaring med kloakarbejde, og vi leverer fejlfri kloakservice.

Skriv til os

Ved akutte henvendelser, bedes du ringe til vores døgnservice på 52 17 04 20.

Vores informationer