TV-inspektion Randers

TV-inspektion af kloak i Randers – Lad os finde kloakproblemet

Vi kan rykke ud samme dag

TV-inspektion af kloak udført af erfarene fagfolk

Få tjekket kloakken med TV-inspektion

Med en TV-inspektion undersøger vi dine kloakker på en nem og effektiv måde, så vi kan finde frem til kloakproblemerne – også potentielle problemer, der kan udvikle sig, hvis man ikke udbedrer dem.

TV-inspektionen kan undersøge kloakproblemer i faldstammer, rør- og kloaksystemer på helt op til Ø700mm.

Med TV-inspektionen finder vi frem til problemerne i din kloak. Du kan få TV-inspektion af vores erfarne og autoriserede kloakmester, og vi servicerer i hele Randers og omegn. Når vi har fundet problemet i din kloak, hjælper vi naturligvis med at udbedre og fikse problemet – vi udfører alle former for kloakservice.

Hvordan virker en TV-inspektion?

Har du kloakproblemer er en TV-inspektion den bedste undersøgelse af dit system. Her bruger vi et kamera til at se på kloakken – på den måde kan vi finde årsagen til problemerne i dit kloaksystem, samt finde den bedste måde at løse dem på.

En TV-inspektion giver os mulighed for at komme ned i kloakken og undersøge, hvor problemerne er opstået, og det er derfor kun nødvendigt, når problemerne er svære at opdage på normal vis.

Er årsagen til kloakproblemerne eksempelvis, at din septiktank eller brønd er fuld, kan vi sende vores slamsuger ud til dig i Randers. Her en en TV-inspektion ikke nødvendig til at finde problemerne i kloakken.

Et kloak-TV finder problemerne nemmere, og du undgår, at vi skal lave en stor udgravning.

TV-inspektionen kan bl.a. bruges til undersøge:

  • Om du har rotter
  • Om et rør er kollapset
  • Hvor kloakken skal repareres
  • Generelt for at tjekke, at alt er, som det skal være.

Hos os er du altid i trygge hænder

Hvad koster en TV-inspektion i Randers?

Vores pris på TV-inspektionen starter fra 1.200 kr. i timen ex. moms. Der vil være tillæg i prisen, hvis vi skal udføre TV-inspektion i weekenden eller udenfor almindelige arbejdstider.

Du er også velkommen til ringe til os på 52 17 04 20 for at få en uforpligtende samtale om dine kloakproblemer og et tilbud på TV-inspektion i Randers og omegn.

Fordele ved TV-inspektion

Med TV-inspektion kan vi undersøge rør og kloakker, der ellers ikke er tilgængelige. Med TV-inspektion kan vi derved lokalisere problemer i kloaksystemet nemmere.

TV-inspektion bruges ofte ved:

  • Lugtgener fra afløb
  • Oversvømmelser i kælderen
  • Gentagne forstoppelser i afløb og rør
  • Rotteproblemer
  • Fugtskader

TV-inspektion til forsikringssager

Har du haft kloakproblemer i din bolig eller erhverv i Randers, kan din forsikring kræve en TV-inspektion for at dække skader, fejl og reparation af dit kloaksystem.

Hos HTJ Rørteknik leverer vi en fyldestgørende TV-inspektionsrapport, som du kan sende til dit forsikringsselskab. Her er alt klassificeret efter forsikringsselskabets krav.

Vi har desuden medarbejdere, der er uddannet indenfor TV-inspektion, en såkaldt DTKV, og vi rapporterer efter DANDAS forskrifter.

Få TV-inspektion i Randers og omegn

Skal vi kigge på dit kloaksystem, eller har du brug for råd angående din kloak? Du er altid velkommen til at ringe til os på tlf.: 52 17 04 20 eller skrive til os på mail: kontor@htj.dk.

Vi kan give dig et uforpligtende tilbud.

Skriv til os

Ved akutte henvendelser, bedes du ringe til vores døgnservice på 52 17 04 20.

Vores informationer