TV-inspektion af kloak

Har du brug for TV-inspektion af kloak eller faldstamme, så kontakt os allerede nu på vores døgnservice tlf. +45 52170420.

Vi udfører ofte TV inspektion af kloak eller faldstamme, når du oplever:

  • Lugtgener fra afløb
  • Oversvømmelser i kælderen
  • Gentagne forstoppelser
  • Rotteproblemer
  • Fugtskader

Vi udfører tv-inspektion af kloakrør helt op til Ø700mm for at lokaliser eventuel skade eller fejl på kloaksystemet. Vi bruger også metoden til tilstands-undersøgelse på både gamle og ny kloakanlæg.

Har du en skjult brønd eller gerne vil vide nøjagtig hvor der skal graves, sonder vi præcis hvor den ligger samt med et dybde mål.

TV-inspektion i Randers, Silkeborg, Aarhus og op til Aalborg

Vi bruger inspektion til tilstands undersøgelse af kloakken, lokalisering af rørskade og sondesøger, og ønsker du råd, så er du velkommen til at kontakte os. Vi udfører TV-inspektion af kloak i hele Midtjylland og Østjylland og dele af Nordjylland, bl.a. Viborg, Randers, Herning, Silkeborg, Skive, Aarhus og Aalborg.

Har du brug for TV-inspektion af kloak eller faldstamme, så kontakt os allerede nu på tlf. +45 52170420.

Vi står klar til at hjælpe!

Har du brug for anden assistance? HTJ Rørteknik tilbyder alle former for kloakservice. Fra cutterskæring og strømpeforing til en stoppet køkkenvask eller stoppet afløb. Vi kører i det meste af Jylland, så tøv ikke med at kontakte os.

Hvad kan vi hjælpe med?

Få svar på eventuelle spørgsmål eller hør mere om hvad vi kan gøre for dig. Vi håber på at høre fra dig.

Kontakt os her

Døgnservice
Tlf. +45 52170420