TV-inspektion

Vi udfører TV-inspektion af kloak i hele Jylland.

Vi kan rykke ud samme dag

TV-inspektion af kloak udført af erfarene fagfolk

TV-inspektion af kloak

Har du brug for TV-inspektion af kloak eller faldstamme, så kontakt os allerede nu på vores døgnservice tlf. 52 17 04 20.

Vi udfører TV-inspektion af kloak i hele Jylland, og vi kører dagligt i Randers, Viborg, Silkeborg og Aarhus, men vi kan helt sikkert også hjælpe dig, der sidder andre steder i Jylland.

Vi udfører ofte TV inspektion af kloak eller faldstamme, når du oplever:

  • Lugtgener fra afløb
  • Oversvømmelser i kælderen
  • Gentagne forstoppelser
  • Rotteproblemer
  • Fugtskader
  • Forsikringsskader

Hos HTJ Rørteknik udfører vi tv-inspektion af kloakrør helt op til Ø200mm for at lokaliser eventuel skade eller fejl på kloaksystemet. Vi bruger også metoden til tilstands-undersøgelse på både gamle og ny kloakanlæg.

Inspektion kan bruges til flere forskellige formål. Har du en skjult brønd eller vil du gerne vide nøjagtig hvor der skal graves? Så kan vi sonde præcis hvor den ligger samt give dig et præcist dybde mål.

TV-inspektion til forsikring

Skal du bruge en tv inspektion til dit forsikringsselskab, så hjælper vi gerne med dette. Vi levere en fyldestgørende tv inspektions rapport, hvor skader, fejl og mangler er klassificeret efter forsikringsselskaberne krav og normer. Vi har flere medarbejdere der er uddannet inden for tv inspektion så kaldt DTVK. Vi rapportere efter DANDAS forskrifter. Vi har også mulighed for at søge med vores kamera med sonde, så vi kan udpege evt. skjulte brønde eller skader oven på jorden.

Hos os er du altid i trygge hænder

TV-inspektion i Aarhus, Randers, Horsens, Silkeborg, Aalborg og Viborg

Vi bruger inspektion til tilstands undersøgelse af kloakken, lokalisering af rørskade og sondesøger, og ønsker du råd, så er du velkommen til at kontakte os. Vi udfører TV-inspektion af kloak i hele Midtjylland og Østjylland og dele af Nordjylland, bl.a. Aarhus, Aalborg, Randers, Horsens, Silkeborg, Herning, Skive og Viborg.

Har du brug for TV-inspektion af kloak eller faldstamme, så kontakt os allerede nu på tlf. 52 17 04 20

Vi står klar til at hjælpe i hele Jylland!

Har du brug for anden assistance? HTJ Rørteknik tilbyder alle former for kloakservice. Fra højtryksspuling, stoppet afløb i køkken, bad, toilet tagnedløb, tv-inspektion, rodfræsning i kloakken mm. Vi kører dagligt i områderne omkring Aarhus, Randers, Horsens, Aalborg, Herning, Viborg og Silkeborg. Vi hjælper dog kunder i hele Jylland, så tøv ikke med at kontakte os.

Hos os får du altid en god pris, og vi udfører arbejdet effektivt og professionelt. Vores telefoner er åbne hele døgnet, så du kan altid fange os. Ring på 52 17 04 20 og få et akut Kloakservice eller et uforpligtende tilbud i dag.

Skriv til os

Ved akutte henvendelser, bedes du ringe til vores døgnservice på 52 17 04 20.

Vores informationer