TV-inspektion

Vi udfører TV-inspektion af kloak i hele Jylland.

TV-inspektion af kloak

Har du brug for TV-inspektion af kloak eller faldstamme, så kontakt os allerede nu på vores døgnservice tlf. (+45) 52 17 04 20.

Vi udfører TV-inspektion af kloak i hele Jylland, og vi kører dagligt i Randers, Viborg, Silkeborg og Aarhus, men vi kan helt sikkert også hjælpe dig, der sidder andre steder i Jylland.

Vi udfører ofte TV inspektion af kloak eller faldstamme, når du oplever:

  • Lugtgener fra afløb
  • Oversvømmelser i kælderen
  • Gentagne forstoppelser
  • Rotteproblemer
  • Fugtskader

Vi udfører tv-inspektion af kloakrør helt op til Ø700mm for at lokaliser eventuel skade eller fejl på kloaksystemet. Vi bruger også metoden til tilstands-undersøgelse på både gamle og ny kloakanlæg.

Inspektion kan bruges til flere forskellige formål. Har du en skjult brønd eller vil du gerne vide nøjagtig hvor der skal graves? Så kan vi sonde præcis hvor den ligger samt give dig et præcist dybde mål.

TV-inspektion til forsikring

Skal du bruge en tv inspektion til dit forsikringsselskab, så hjælper vi gerne med dette. Vi lever en fyldestgørende tv inspektions rapport, hvor skader, fejl og mangler er klassefikseret efter forsikringsselskaberne krav og normer. Vi har flere medarbejder der er uddannet inden for tv inspektion så kaldt DTVK. Vi rapporter efter DANDAS forskrifter. Vi har også mulighed for søge vores kameras med sonde, så vi kan udpege evt. skjulte brønde eller skader oven på jorden.

TV-inspektion i Randers, Silkeborg, Aarhus og Viborg

Vi bruger inspektion til tilstands undersøgelse af kloakken, lokalisering af rørskade og sondesøger, og ønsker du råd, så er du velkommen til at kontakte os. Vi udfører TV-inspektion af kloak i hele Midtjylland og Østjylland og dele af Nordjylland, bl.a. Viborg, Randers, Herning, Silkeborg, Skive, Aarhus og Aalborg.

Har du brug for TV-inspektion af kloak eller faldstamme, så kontakt os allerede nu på tlf. (+45) 52 17 04 20

Vi står klar til at hjælpe!

Har du brug for anden assistance? HTJ Rørteknik tilbyder alle former for kloakservice. Fra cutterskæring og strømpeforing til en stoppet vask eller stoppet afløb. Vi kører i det meste af Jylland, så tøv ikke med at kontakte os.

Hos os får du altid en god pris, og vi udfører arbejdet effektivt og professionelt. Vores telefoner er åbne hele døgnet, så du kan altid fange os. Ring på (+45) 52 17 04 20 og få et uforpligtende tilbud i dag.

DØGNSERVICE

Er uheldet ude og har du brug for akut hjælp, så kontakt os på
(+45) 52 17 04 20

Døgnnservice