Horsens kloakrensning

Rensning af kloak i Horsens og omegn – professionel kloakservice

Vi kan rykke ud samme dag

Kloak

Akut kloakrensning i Horsens

Er dit afløb helt stoppet, kan vi komme og tømme det for dig – vi rykker også ud akut, når du har brug for kloakrens i Horsens og omegn.

Ring til os på 52 17 04 20 for akut kloakrensning. Du kan også kontakte os på mail, hvis du vil høre mere om vores ydelser eller have et tilbud.

Har du brug for kloakrensning?

Er din kloak stoppet eller trænger til en rensning? Der kan være mange gener forbundet med en stoppet kloak, og selvom du i nogle tilfælde kan løse problemet selv med kogende vand eller afløbsrens, er det ikke altid en holdbar løsning.

En stoppet kloak medfører ofte gener såsom lugt, og her kan husholdningsmidler hjælpe en smule. Men du kan også have behov for at få kloakken renset.

Hos HTJ Rørteknik kan du få kloakrens af professionelle. Vi kan rense din kloak og eventuelt spule den – vi kan også udføre slamsugninger, hvis dette er nødvendigt.

Hos os er du altid i trygge hænder

Hvad koster kloakrensning?

Hos HTJ Rørteknik har vi faste timepriser for vores ydelser. Derudover er der et tillæg på vores ydelser, hvis du skal have kloakken renset udenfor almindelige arbejdstider.

Slamsugning eller kloakrensning?

Står du med en stoppet kloak, kan der være forskellige årsager til dette. Når du ringer efter os for kloakrensning, laver vi selvfølgelig en vurdering af, hvor og hvordan problemet er opstået, så vi løse det på den rigtige måde.

Vi udfører kloakrensningen for dig – og hvis det er nødvendigt får du besøg af vores slamsuger, der kan højtryksspule din kloak for en grundig rensning.

I nogle situationer kan det være svært at lokalisere, hvor problemet er opstået. I dette tilfælde kan vi lave en TV-inspektion, hvor vi bruger et lille kamera til at undersøge din kloak.

I det fleste tilfælde er en kloakrensning dog en hurtigt udført opgave, så du hurtigt har et rent afløb og kloak.

Kontakt os og få renset kloakken

Vil du have et uforpligtende tilbud, eller skal vi komme ud og tømme din kloak i Horsens i dag?

Kontakt os på:

Telefon: 52 17 04 20
Email: kontor@htj.dk

Skriv til os

Ved akutte henvendelser, bedes du ringe til vores døgnservice på 52 17 04 20.

Vores informationer