TV-inspektion Århus

TV-inspektion af kloak i Aarhus og omegn – Autoriseret fuldservice kloakmester

Vi kan rykke ud samme dag

TV-inspektion af kloakken

Kloakproblemer kan være til stor gene – både i private hjem og i erhverv. Med en TV-inspektion af din kloak i Aarhus kan vi finde årsagen til problemerne.

TV-inspektionen bruges til at diagnosticere kloakproblemerne og undersøge tilstanden af dit kloaksystem.

Hvad er TV-inspektion?

En TV-inspektion er en undersøgelse af din kloak eller faldstamme, hvor vi bruger et kamera til at undersøge dele af din kloak, som ikke nemt kan undersøges.

Med en TV-inspektion af dine rør kan vi altså finde frem til dybtliggende kloakproblemer, der ville kræve en stor opgravning.

TV-inspektionen kan altså sikre, at vi finder frem til kloakproblemerne hurtigere og nemmere – og herefter kan vi gå i gang med at udbedre dem.

Hvad koster TV-inspektion?

Vi har en fast timepris på vores TV-inspektion.

Ved arbejde udenfor almindelige arbejdstider, i weekender og på helligdage vil der være et ekstra gebyr på vores arbejde – dette fremgår også i vores prislister.

Hos os er du altid i trygge hænder

Fordele ved TV-inspektion

Vi laver TV-inspektion af kloakrør helt op til Ø700mm. Det betyder, at vi kan hjælpe både private husejere, virksomheder, institutioner, boligforeninger, grundejerforeninger og bygherrer med at lokalisere eventuelle skader eller fejl på et eksisterende kloaksystem.
Vi kan med vores tv-sonde undersøge rør, der ellers ikke er tilgængelige – og metoden er også velegnet, når der skal laves en tilstandsundersøgelse af et kloaksystem.

Tv-inspektion bruges ofte ved:

  • Lugtgener fra afløb
  • Oversvømmelser i kælderen
  • Gentagne forstoppelser i afløb og rør
  • Rotteproblemer
  • Fugtskader

TV-inspektion til forsikringssager

Du kan få brug for en TV-inspektionsrapport, hvis du skal indberette kloakproblemer og -reparationer til din forsikring.

Hos HTJ Rørteknik laver vi en fyldestgørende TV-inspektionsrapport, hvor alle skader, fejl og mangler er klassificeret efter forsikringsselskabernes krav og normer hertil.

Vi har flere medarbejdere, der er uddannet indenfor TV-inspektion, såkaldt DTVK, og vi rapporterer efter DANDAS foreskrifter, hvorfor du kan være sikker på, at vores rapport lever op til din forsikrings krav.

Vi har også mulighed for at udstyre vores kameraer med sonde, så vi kan udpege eventuelt skjulte brønde eller skader ovenpå jorden.

Fuldservice kloakmester i Aarhus

Når vi udfører en TV-inspektion, finder vi årsagen til dine kloakproblemer. Når du vælger en fuldservice kloakmester, kan vi også reparere de problemer, vi har fundet frem til.

Kontakt os for at få et tilbud på TV-inspektion og anden kloakservice.

Skriv til os

Ved akutte henvendelser, bedes du ringe til vores døgnservice på 52 17 04 20.

Vores informationer