Slamsugning Randers

Få akut slamsugning i Randers – Randers’ bedste kloakservice

Vi kan rykke ud samme dag

Bil ude til kloakservice

Få besøg af en slamsuger

Er kloakken stoppet?

Når din septiktank er fuld eller vandet løber langsomt ud gennem afløbet, kan du have behov for slamsugning – vores slamsuger kommer gerne forbi dig i Randers og omegn, så snart problemet opstår.

Hos HTJ Rørteknik udfører vi akut slamsugning, så du kan få fikset kloakproblemerne. Vi udfører slamsugning for private husejere, virksomheder og institutioner.

Vi udfører desuden alle former for kloakservice i Randers, og vi kan dermed hjælpe dig med alle kloakproblemer.

Akut slamsugning i Randers og omegn

Hvis toilettet er stoppet, eller du oplever kloaklugt omkring afløbene, kan årsagen være, at din tank eller brønd er fuld.

Vi udfører både planlagt slamsugning samt kører ud, hvis kloakproblemet opstår akut. Vores slamsuger kører i hele Randers og omegn. Kontakt os på Telefon: 52 17 04 20 for akut slamsugning

Hvad gør en slamsuger?

Når din septiktank, trixtank eller brønd skal tømmes, kan vi håndtere opgaven – vi fjerner forurenet materiale og tømmer din tank hurtigt og effektivt. Vi kan hjælpe dig med opgaver såsom:

  • Tømning af septiktank, sivebrønd, køkkenbrønd, trixtank osv.
  • Tømning af olieudskillere og fedtudskillere
  • Tømning af vejbrønde, brønde ved tagnedløb og sandfangsbrønde

Hos os er du altid i trygge hænder

Hvad koster en slamsugning i Randers?

Skal du have besøg af vores slamsuger koster det fra 800,- i timen ex. moms, samt en fast pris på transport på 250,- ex moms. Har du behov for akut slamsugning udenfor almindelige arbejdstider, har vi et ekstra tillæg på vores priser.

Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på slamsugning. Har du akut behov for slamsugning, kan du ringe på vores døgntelefon: 52 17 04 20.

Find din slamsuger i Randers

Har du brug for professionel kloakservice og slamsugning?

Hos HTJ Rørteknik har vi mere end 30 års erfaring med kloakservice, og vi tilbyder effektiv og god kloakservice til en god pris. Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud og høre mere om vores services.

Vi har vores egen slamsuger, og vi kan derfor rykke ud og tømme din tank eller brønd, når du har brug for det.

Vi kan også hjælpe med at diagnosticere dine kloakproblemer? Vi kan eksempelvis udføre en tv-inspektion at undersøge din kloak. Hermed kan vi sikre, at vi finder og løser dine kloakproblemer.

Skriv til os

Ved akutte henvendelser, bedes du ringe til vores døgnservice på 52 17 04 20.

Vores informationer