Aarhus – Kloakservice

Professionel fuldservice kloakmester i Aarhus – Akut kloakservice

Vi kan rykke ud samme dag

Bil til akut kloakservice i Aarhus
Kloakservice i Aarhus

Fuldservice kloakservice i Aarhus og omegn

Få professionel kloakservice i dit private hjem eller ved et erhverv i Aarhus og omegn – hos HTJ Rørteknik udfører vi alle former for kloakservice.

Kloakproblemer kan give store gener – ud over lugten kan det også have indflydelse på hverdagen i hjemmet eller i firmaet. Når du får besøg af en kloakmester fra HTJ Rørteknik, kan vi både finde problemet og løsningen.

Vi kan fikse stoppede håndvaske og kloakker, og tømme din fyldte tank eller brønd.

Kloakservice med døgnvagt i Aarhus

Står du med et akut behov for at få tømt kloakken eller fikset en stoppet vask? Ring til vores døgntelefon på 52 17 04 20, og få besøg af din autoriserede kloakmester – vi har egen slamsuger og kan derfor rykke ud til dig, så snart behovet opstår.

Vi kan hjælpe dig med:

Hos HTJ Rørteknik udfører vi tv-inspektion af kloakrør helt op til Ø200mm for at lokalisere eventuel skade eller fejl på kloaksystemet. Vi bruger også metoden til tilstandsundersøgelse på både gamle og nye kloakanlæg.

Inspektion kan bruges til flere forskellige formål. Har du en skjult brønd eller vil du gerne vide nøjagtig hvor der skal graves? Så kan vi finde ud af præcis hvor den ligger, samt give dig et præcist dybdemål.

TV-inspektion til forsikring

Skal du bruge en TV-inspektion til dit forsikringsselskab, så hjælper vi gerne med dette. Vi levere en fyldestgørende inspektionsrapport, hvor skader, fejl og mangler er klassificeret efter forsikringsselskabernes krav og normer. Vi har flere medarbejdere der er uddannet inden for TV-inspektion, såkaldt DTVK. Vi rapporterer efter DANDAS forskrifter. Vi har også mulighed for at søge med vores kamera med sonde, så vi kan udpege eventuelle skjulte brønde eller skader oven på jorden.

Hos os er du altid i trygge hænder

Få fikset kloakken

Hos HTJ Rørteknik kan vi fikse alle dine kloakproblemer. Der kan være mange årsager til en tilstoppet kloak, og det kan være svært selv at finde problemet – og at løse det.

Derfor skal du have hjælp af en erfaren og autoriseret kloakmester. Når du vælger HTJ Rørteknik, får du besøg af en professionel kloakmester, der kan undersøge, diagnosticere og reparere din kloak. Så slipper du nemt af med generne.

Hvad koster kloakservice?

Vores priser på kloakservice afhænger af, hvad vi skal hjælpe dig med, og hvornår vi skal komme ud og hjælpe dig.

Vi udfører al kloakarbejde – uanset om opgaven er stor eller lille. Priserne varierer herefter.

Vi kommer også ud udenfor almindelige arbejdstimer, hvis du har akutte kloakproblemer. Du kan også se vores priser for akut kloakservice på ovenstående side.

Vi kan udføre diagnosticerende arbejde med TV-inspektion, hvor vi bruger kamera til at undersøge din kloak og finde problemet.

Når vi har fundet frem til problemerne i din kloak, kan vi selvfølgelig også udføre arbejdet for at fikse det – uanset om det kræver en slamsugning og spuling af din kloak, eller om det gælder en reparation af mindre rør i systemet.

Hvad er der galt med din kloak?

Uanset hvilken type kloakproblemer, du oplever, kan vi hjælpe dig med at få dem løst.

Ved du selv, hvilken reparation, der skal til for at løse problemet, kan du selvfølgelig kontakte os om dette. Så kommer vi ud og hjælper dig med at løse det. Uanset om det gælder en stoppet vask, en fyldt tank, eller det store behov for hurtigt at slippe af med rotter – vi har løsninger til alle dine problemer med kloakken

Er du usikker på, hvad der er galt med kloakken, kan vi udføre dybdegående diagnosticerende arbejde, hvor vi bruger professionelt udstyr til at finde problemerne i din kloak. Vi arbejder med TV-inspektion, når det er nødvendigt at undersøge rør, der ikke er tilgængelige for os – så slipper du også for den helt store udgravning for at finde problemerne.

Skriv til os

Ved akutte henvendelser, bedes du ringe til vores døgnservice på 52 17 04 20.

Vores informationer