Randers – Kloakservice

Her kan du se informationer om vores afdeling i Randers.

Vi kan rykke ud samme dag

Service af kloak i Randers

Fuld kloakservice i Randers

Hos HTJ Rørteknik finder du en professionel autoriseret kloakmester i Randers. Vores erfarne team kan hjælpe dig med alle former for kloakservice – vi fikser alt fra stoppede vaske og afløb til større opgaver som tømning af septiktank.

Vi har vores egen slamsuger til tømning af din tank og kan derfor hurtigt rykke ud, hvis du har brug for akut kloakservice.

Vi udfører også diagnosticering med TV-inspektion, hvis det er uklart, hvor problemet i din kloak er.

Hos HTJ Rørteknik har vi altså fuld kloakservice og fikser alle dine kloakproblemer i Randers. Kontakt os i dag for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med din kloak.

Vi kan hjælpe dig med:

Hos os er du altid i trygge hænder

Ring til vores døgnvagt for akut kloakservice

Har du brug for akut kloakservice, kan du kontakte vores døgntelefon – så kommer vi ud og fikser dine kloakproblemer med det samme.

Hvornår har man akutte kloakproblemer?

Du kan eksempelvis have behov for akut kloakservice, hvis du pludselig står med en fuld septiktank og dermed har brug for en slamsugning, eller hvis din kloak ikke kan følge med store mængder nedbør, som dermed kan skabe en vandskade meget hurtigt.

Har du brug for akut kloakservice?

Ring til os på Telefon: 52 17 04 20

Hvad koster kloakservice?

Prisen på kloakservice afhænger af, hvilken service vi skal udføre hos dig. Vi tager en fast timepris for hhv. kloakservice og TV-inspektion i normale arbejdstider. Akut kloakservice udenfor arbejdstiderne har et ekstra tillæg.

I Randers står vi klar til at hjælpe dig med alle former for kloakproblemer. Du finder en autoriseret kloakmester med alle services fra diagnosticering af problemet og løsning heraf.

Vi er et team af professionelle inden for Kloakservice, professionel TV-inspektion og rensning af faldstammer med mere en 30 års erfaring fra branchen, der kun accepterer at levere en fejlfri kloakservice.

Vi kender vores procedurer og ved, hvad der skal til for at yde den bedste kvalitet. Det er både billigt og sikkert at hyre os som din leverandør, og du vil spare tid og penge ved at have os på opgaven.

Vi er en virksomhed der tror på, at arbejdsvilkår og en god organisation er afgørende for det slutresultat, som vi leverer til vores kunder.

Kontaktinformation for Randers

Telefon: 52 17 04 20
Email: kontor@htj.dk

Skriv til os

Ved akutte henvendelser, bedes du ringe til vores døgnservice på 52 17 04 20.

Vores informationer