TV-inspektion i Fredericia

Vi diagnosticerer dine kloakproblemer med professionel TV-inspektion.

Vi kan rykke ud samme dag

Professionel TV-inspektion til diagnosticering af kloakproblemer

En TV-inspektion er en effektiv metode til at finde frem til problemerne i din kloak. Hos HTJ Rørteknik kan vi udføre denne undersøgelse og finde den rigtige metode til at løse problemerne – vi kan altså hjælpe dig fra start til slut.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvorvidt en TV-inspektion er det rigtige for dig – du finder vores kontaktoplysninger samt mere information om vores kloakydelser her.

Har du et akut behov for TV-inspektion for at finde årsagen til kloakproblem, så det kan løses hurtigst muligt, er du velkommen til at ringe til vores døgntelefon på 52 17 04 20. Vi rykker også ud udenfor almindelige arbejdstimer.

Hvad er TV-inspektion?

TV-inspektion er en avanceret teknologi, der gør det muligt at undersøge kloaksystemer, dræn og rør uden at skulle grave.

Ved hjælp af et specialdesignet kamera kan eksperter nøjagtigt vurdere rørenes tilstand, identificere blokeringer, revner eller andre skader. Brugen af kamera sikrer, at vi kan undersøge kloakker og rør uden at skulle grave – og vi kan derfor nemmere, hurtigere og billigere finde frem til årsagen til kloakproblemerne.

Tegn på, at dit kloaksystem kan have brug for en TV-inspektion

Nogle af de mest almindelige tegn på kloakproblemer inkluderer langsom dræning, dårlig lugt fra dræn, og gentagne blokeringer og stoppelser af afløb. Hvis du oplever nogen af disse symptomer, kan det være tid til en TV-inspektion for at identificere og løse problemet.

Når vi har fundet årsagen til dine kloakproblemer med TV-inspektionen, kan vi naturligvis hjælpe dig med at løse problemerne. Vi udfører alle former for kloakservice, og vi kan bl.a. udføre slamsugninger og kloakspulinger, så du bliver fri for blokeringer i kloaksystemet.

Forsikringsrapport ved TV-inspektion

I mange tilfælde skal man bruge en TV-inspektion og en rapport herfra, hvis ens forsikring skal dække problemer i kloaksystemet. Dit forsikringsselskab kan nemlig kræve, at du fremviser rapporten – og her er det også vigtigt, at rapporten lever op til DANDAS regler.

Hos HTJ har vi stor erfaring med at udarbejde denne type rapporter, og vi følger DANDAS’ foreskrifter nøje for at sikre, at alt er i orden.

Hos os er du altid i trygge hænder

Hvad koster TV-inspektion af kloakken i Fredericia?

Prisen på en TV-inspektion afhænger af problemets omfang. Du er altid velkommen til at ringe til os for at høre, hvordan HTJ kan hjælpe med dine kloakproblemer og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt HTJ for TV-inspektion af kloakken

Med mange års erfaring og en dedikation til kvalitet og kundetilfredshed er HTJ det bedste valg for TV-inspektion i Fredericia. Kontakt os i dag for at lære mere om vores tjenester, og hvordan vi kan hjælpe dig med at sikre dit kloaksystems sundhed og effektivitet.

Telefon: 52 17 04 20
Email: kontor@htj.dk

Skriv til os

Ved akutte henvendelser, bedes du ringe til vores døgnservice på 52 17 04 20.

Vores informationer