Stoppet vask i Viborg

Akut hjælp til stoppet vask i Viborg og omegn – Professionel og miljørigtig kloakservice

Vi kan rykke ud samme dag

Akut hjælp til stoppet vask i Viborg

En stoppet håndvask er en irritation i hverdagen – og så kan det føre til større problemer i boligen eller erhvervsejendommen. En stoppet vask kan nemlig forårsage vandskader, hvis den ikke bliver repareret.

Hos HTJ forstår vi vigtigheden af at løse dette problem hurtigt. Vores akutte service i Viborg er klar til at rykke ud med hurtig responstid og døgnservice, så du kan komme tilbage til normalen så hurtigt som muligt. Kontakt vores døgntelefon direkte på 52 17 04 20.

Du er også velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores kloakservice, samt for et uforpligtende tilbud.

Hvordan HTJ løser problemet med stoppet vask?

Når vasken er stoppet, kan du i første omgang selv forsøge at fjerne blokeringen – vi kommer med gode tips til, hvordan du kan gøre herunder.

Men hvis du ikke selv kan fjerne blokeringen, kan det være nødvendigt at få en professionel ud. Hos HTJ bruger vi effektive, miljørigtige og professionelle værktøjer og metoder til at identificere og fjerne blokeringerne i vasken.

Vi sikrer en effektiv og holdbar løsning, der ikke kun fjerner problemet, men også forhindrer fremtidige blokeringer. Er problemet eksempelvis opstået længere nede i kloakken, kan vi bruge højtryksspuling af kloakken til at fjerne grene og skidt.

Vores metoder er skånsomme mod dine rør og miljøet.

Hvad kan forårsage en stoppet vask?

En stoppet vask kan skyldes mange ting, såsom hår, sæberester og andre blokeringer. Derudover kan et stoppet afløb også vise sig som en stoppet vask, hvor vandet ikke løber ud – det kan dermed være nødvendigt at få professionelle øjne på problemet.

Forebyggelse er nøglen, og det kan være så simpelt som at være opmærksom på, hvad der går ned i afløbet. Regelmæssig rengøring og vedligeholdelse kan også hjælpe med at forhindre fremtidige problemer.

Hos os er du altid i trygge hænder

Hvad koster det at få fikset en stoppet vask i Viborg?

HTJ tilbyder faste timepriser på alle kloakydelser, så du ved, hvad du kan forvente. Prisen for at fikse en stoppet vask i Viborg kan variere afhængigt af problemets omfang og placering.

Hos HTJ har vi faste timepriser på vores kloakydelser, men du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud, så vi kan give dig den bedste pris for din situation.

Selvhjælpstips til stoppet vask

Nogle blokeringer i vasken kan du selv fjerne. Du kan forsøge at hælde kogende vand ned i vasken, for at opløse fedt og madrester.

Hvis det kogende ikke kan trænge igennem blokeringen, skal du have fat i en svupper og langsomt forsøge at trække blokeringen fri med denne. Svupperen er typisk en effektiv måde at fikse en stoppet køkkenvask eller anden vask på.

Hvis du lykkes med at fjerne blokeringen, skal du huske at rense vandlåsen – dette gøres ved at slukke vandet, skrue vandlåsen af og rense den. Sæt en spand under afløbet, så skidtet ikke ender i skabet under vasken.

En sidste løsning er at forsøge sig med en afløbsrensningsspiral eller et kemisk opløsningsmiddel til at mindske og/eller fjerne blokeringen i vasken.

Selvom nogle blokeringer kan løses med af disse metoder, er det vigtigt at erkende, at nogle problemer kræver professionel hjælp. Forsøg på selv at løse alvorlige blokeringer kan føre til yderligere skader. Kontakt HTJ, hvis du er i tvivl, så vi kan hjælpe dig sikkert og effektivt.

Få professionel hjælp til stoppet håndvask

Er en vask stoppet helt til i dit hjem eller i din virksomhed? Kontakt os i dag for at få professionel hjælp til at fjerne blokeringen – vi arbejder effektivt og miljørigtigt.

Kontakt os for professionel hjælp, eller for at få et tilbud på vores kloakservice.

Telefon: 52 17 04 20
Email: kontor@htj.dk

Skriv til os

Ved akutte henvendelser, bedes du ringe til vores døgnservice på 52 17 04 20.

Vores informationer