Slamsuger

Få hurtig hjælp med slamsuger i hele Jylland! Kontakt HTJ Rørteknik døgnet rundt

Slamsuger med døgnservice

Få hurtig kloakservice med slamsuger i Randers, Herning, Hobro, Horsens, Viborg, Silkeborg, Skive, Kolding, Vejle, Fredericia og Aalborg – Ja faktisk hele Jylland!

Har du problemer med din kloak, så kontakt os allerede nu på vores døgnservice tlf. (+45) 52 17 04 20

Er din kloak stoppet? Få effektiv slamsugning

Trækker dit vand langsomt ud gennem afløb i vask, bruser eller toilet? Så er muligvis fordi kloakken er stoppet til. Det kan naturligvis skyldes, at det enkelte afløb er stoppet, men hvis flere afløb i huset fungerer dårligt, er problemet i kloakken.

Har du en problemer med afløbet eller ønsker du råd, så er du velkommen til at kontakte os. Vi udfører kloakservice i hele Midtjylland og Østjylland, bl.a. Randers, Herning, Hobro, Horsens, Viborg, Silkeborg, Skive, Kolding, Vejle, Fredericia og Aalborg .

Uanset om vi skal udføre større eller mindre kloakopgaver, går vi ind til alle opgaver med et stort engagement. Så er du sikret et holdbart og solidt resultat.

Vi højtryks-spuler rør helt op til Ø450mm med vandtryk op til 275 bar tryk. Man bruger typisk spuling af rør, hvis man har en forstoppelse i kloak systemet eller til almindelig service og vedligeholdelse af kloaksystemet. Spuling kan også bruges til fjernelse af trærødder, aflejringer og forhindringer mm. der kan være i kloakken.

Vi bruger slamsuger til:

  • Stoppet Kloak
  • Faldstammer
  • Kloakservice
  • Kloak spuling
  • Tv inspektion

Har du problemer med din kloak, så kontakt os allerede nu på tlf. (+45) 52 17 04 20.

Vi står klar til at hjælpe!

DØGNSERVICE

Er uheldet ude og har du brug for akut hjælp, så kontakt os på
(+45) 52 17 04 20

Døgnnservice