Slamsuger

Få hurtig hjælp med slamsuger i hele Jylland! Kontakt HTJ Rørteknik døgnet rundt

Vi kan rykke ud samme dag

Slamsuger med døgnservice

Få hurtig kloakservice med slamsuger i Randers, Herning, Hobro, Horsens, Viborg, Silkeborg, Skive, Kolding, Vejle, Fredericia og Aalborg – Ja faktisk hele Jylland!

Har du problemer med din kloak, så kontakt os allerede nu på vores døgnservice tlf. 52 17 04 20

Er din kloak stoppet? Få effektiv slamsugning

Trækker dit vand langsomt ud gennem afløb i vask, bruser eller toilet? Så er muligvis fordi kloakken er stoppet til. Det kan naturligvis skyldes, at det enkelte afløb er stoppet, men hvis flere afløb i huset fungerer dårligt, er problemet i kloakken.

Har du en problemer med afløbet eller ønsker du råd, så er du velkommen til at kontakte os. Vi udfører kloakservice i hele Midtjylland og Østjylland, bl.a. Randers, Herning, Hobro, Horsens, Viborg, Silkeborg, Skive, Kolding, Vejle, Fredericia og Aalborg.

Uanset om vi skal udføre større eller mindre kloakopgaver, går vi ind til alle opgaver med et stort engagement. Så er du sikret et holdbart og solidt resultat.

Vi højtryks-spuler rør helt op til Ø450mm med vandtryk op til 275 bar tryk. Man bruger typisk spuling af rør, hvis man har en forstoppelse i kloak systemet eller til almindelig service og vedligeholdelse af kloaksystemet. Spuling kan også bruges til fjernelse af trærødder, aflejringer og forhindringer mm. der kan være i kloakken.

Vi bruger slamsuger til:

  • Stoppet kloak
  • Kloakservice
  • Tømningsordning
  • Slamsugning
  • Kloaks spuling
  • Faldstammer
  • Vand i kælder.

Har du problemer med din kloak, så kontakt os allerede nu på tlf. 52 17 04 20.

Vi står klar til at hjælpe!

Skriv til os

Ved akutte henvendelser, bedes du ringe til vores døgnservice på 52 17 04 20.

Vores informationer