Horsens kloakspuling

Få miljørigtig slamsugning i Horsens – Bedste kloakservice i Horsens

Vi kan rykke ud samme dag

Spuling af kloak i Horsens og omegn

Hos HTJ Rørteknik kan vi udføre en effektiv kloakspuling, der rengør dine afløb og løser problemerne med en stoppet kloak.

Spuling er en effektiv måde at sikre din kloak og dine afløb. Det er naturligt, at afløb bliver stoppet på grund af hår og madrester i kloakken – her kan en spuling hurtigt løsne skidtet.

Kontakt os for at få kloakspuling i Horsens og omegn.

Stoppet kloak – hvad gør du?

Når din kloak er stoppet, kan du i første omgang forsøge at løsne skidtet selv. Det kan du gøre ved at hælde kogende vand ved i afløbet og herefter bruge en svupper til at få skidtet op.

I nogle tilfælde vil dette opløse skidtet – men virker det ikke, bør du ringe efter en professionel, der kan rense kloakken for dig.

Hos HTJ Rørteknik undersøger vi først problemet, så vi finder den rigtige løsning. Ofte kan vi bruge kloakspuling til at frigøre skidtet i din kloak. Dette er en hurtig og effektiv løsning mod stoppede rør og kloakker.

Det kan også vise sig, at en slamsugning er nødvendig for at fjerne skidtet fra din kloak. Slamsugning og spuling i kombination sikrer en helt ren kloak – men dette er ikke altid nødvendigt.

Hos os er du altid i trygge hænder

Spuling eller slamsugning

Nogle gange kan en stoppet kloak skyldes opbygning af slam og affald i rørene. I disse tilfælde kan slamsugning være den bedste løsning. Her tømmer vi selve kloakken for skidt og snavs, samt spuler den, så eventuelt skidt, der stopper afløbet, bliver frigjort og kan fjernes.

Hvis din kloak er stoppet, kan det også være nok at bruge kloakspuling, som er billigere end at få besøg af slamsugeren. Her spuler vi rørene, så skidtet bliver løsnet og dermed ikke skaber en stoppelse længere.

Hos HTJ Rørteknik tilbyder vi både kloakspuling og slamsugning, så vi kan imødekomme forskellige behov. Vi vil vurdere situationen og anbefale den mest hensigtsmæssige metode til at løse dit kloakproblem.

Hvad koster kloakspuling?

Hos HTJ Rørteknik har vi faste timepriser på vores kloakydelser.

Prisen på spuling af kloakken afhænger af, hvornår du har brug for vores hjælp.

Kontakt os for kloakspuling i Horsens

Kontakt os for at få spulet kloakken i Horsens eller omegn.

Kontakt os på:

Telefon: 52 17 04 20
Email: kontor@htj.dk

Skriv til os

Ved akutte henvendelser, bedes du ringe til vores døgnservice på 52 17 04 20.

Vores informationer