Stoppet toilet

Det er altid rart, når det hele glider, og når det kommer til toilettet, er det kun endnu vigtigere.Trustpilot - 4.8

Har du et stoppet toilet?

Det er altid rart, når det hele glider og når det kommer til toilettet, er det kun endnu vigtigere. Derfor kører HTJ Rørteknik også ud i hele døgnet for at klare propperne i det meste af Jylland.
Står du med et stoppet toilet i Randers, Aarhus, Silkeborg, Viborg, Holstebro, Skive, Herning, Horsens eller andre jyske byer?

Ring til os allerede nu på vores døgnservicetelefon (+45) 52 17 04 20.

Vi løser altid opgaven

Hos HTJ Rørteknik tror vi på hurtig betjening, høj kvalitet og fornuftige priser. Det gælder uanset om vi udfører kloakservice eller skal ordne et stoppet toilet, stoppet vask eller stoppet afløb for dig.

Vi kører i store dele af Jylland, og med vores mindre biler kan vi hurtigt være i de fleste store byer såsom Silkeborg, Randers, Århus, Holstebro og Viborg. Vores telefon er åben hele døgnet, så du kan få hjælp dag og nat.

Vi fikser et stoppet toilet billigt og hurtigt

Hvor mange firmaer kører de store vogne ud til alle opgaver, har vi små vogne til at løse opgaver med stoppede afløb og toiletter i huse og lejligheder. Det betyder, at vi kan løse opgaven både billigere og hurtigere – uanset om det er mandag formiddag eller lørdag nat.

Skal vi sørge for at toilettet igen kan skylle ordentligt? Ring til os med det samme! Vi er klar til at besvare alle dine spørgsmål og sende hjælpen afsted med det samme. Der er ingen grund til at vente, når der er problemer med skyllet.

Få hjælp hele døgnet rundt

Vi kører hele døgnet rundt i hele Midt- og Østjylland samt store dele af Nordjylland. Derfor kan vi hurtigt løse dit problem i områderne omkring Silkeborg, Randers, Aarhus, Herning, Silkeborg, Skive, Viborg, Horsens og Aalborg.

Ring på telefon (+45) 52 17 04 20 hele døgnet rundt, og så er hjælpen på vej til dig!

Vi står klar til at hjælpe!

DØGNSERVICE

Er uheldet ude og har du brug for akut hjælp, så kontakt os på
(+45) 52 17 04 20

Døgnservice
(+45) 52 17 04 20
kontakt os
(+45) 52 17 04 20 Kontakt os