Stoppet toilet

Det er altid rart, når det hele glider, og når det kommer til toilettet, er det kun endnu vigtigere.

Vi kan rykke ud samme dag

Har du et stoppet toilet?

Det er altid behageligt, når alt glider ubesværet, især når det drejer sig om toiletbesøg – her er effektivitet af afgørende betydning. Af denne grund er HTJ Rørteknik til rådighed døgnet rundt for at løse tilstoppede afløb i størstedelen af Jylland. Står du over for et tilstoppet toilet i Århus, Randers, Horsens, Silkeborg, Herning, Viborg, Skive eller andre byer i Jylland?

Ring til os allerede nu på vores døgnservicetelefon 52 17 04 20.

Vi løser altid opgaven

Hos HTJ Rørteknik tror vi på hurtig betjening, høj kvalitet og fornuftige priser. Det gælder uanset om vi udfører kloakservice eller skal ordne et stoppet toilet, stoppet vask eller stoppet afløb for dig.

Vi kører i store dele af Jylland, og med vores mindre biler kan vi hurtigt være i de fleste store byer såsom Århus, Randers, Horsens, Silkeborg, Herning, Viborg og Skive. Vores telefon er åben hele døgnet, så du kan få hjælp dag og nat.

Hos os er du altid i trygge hænder

Vi fikser et stoppet toilet billigt og hurtigt

Hvor mange firmaer kører de store vogne ud til alle opgaver, har vi små vogne til at løse opgaver med stoppede afløb og toiletter i huse og lejligheder. Det betyder, at vi kan løse opgaven både billigere og hurtigere – uanset om det er mandag formiddag eller lørdag nat.

Skal vi sørge for at toilettet igen kan skylle ordentligt? Ring til os med det samme! Vi er klar til at besvare alle dine spørgsmål og sende hjælpen afsted med det samme. Der er ingen grund til at vente, når der er problemer med skyllet.

Få hjælp hele døgnet rundt

Vi kører hele døgnet rundt i hele midt – og Østjylland. Og derfor kan vi hurtig løse dit kloak og afløbsproblemer i området Århus, Randers, Horsens, Silkeborg, Herning, Viborg, Skive eller andre byer i Jylland?

Ring på telefon 52 17 04 20 hele døgnet rundt, og så er hjælpen på vej til dig!

Vi står klar til at hjælpe!

Skriv til os

Ved akutte henvendelser, bedes du ringe til vores døgnservice på 52 17 04 20.

Vores informationer