Kloakservice Horsens

Her kan du finde informationer om vores afdeling i Horsens

Vi kan rykke ud samme dag

Akut kloakservice i Horsens

Akut kloakservice i Horsens

Står du med et akut behov for slamsugning eller anden kloakservice, kan du kontakte os hele døgnet på 52 17 04 20.

I Horsens har vi akut kloakservice, og du kan derfor kontakte os på vores døgntelefon, hvis uheldet er ude. Vi hjælper dig med at finde den rigtige løsning på dine kloakproblemer, så du kan blive fri fra gener såsom lugt fra kloak, stoppede afløb og rotter.

Horsens kloakservice

Har du brug for autoriseret kloakarbejde i Horsens? Hos HTJ finder du professionelle operatører – og vi kan hjælpe dig med alt fra slamsugning til rottespærre.

Vores kloakservice dækker over et stort spænd af kloakarbejde, og vi rykker ud i hele Horsens og omegn.

Uanset om du har brug for at få tømt kloakken eller brønden med en slamsugning, en grundig undersøgelse af kloakken med TV-inspektion, eller noget helt tredje, kan vi hjælpe dig.

Vi kan hjælpe dig med:

Hos os er du altid i trygge hænder

Vi udfører alle former for kloakservice

Er du usikker på, hvad der er galt med din kloak?

Nogle gange kan man være sikker på, at der er noget galt i kloakken, og det kan være helt tydeligt, hvad det er. Andre gange kræver det en professionel for at finde årsagen til dine kloakproblemer – og de fleste gange vil du gerne have en professionel til at løse problemet.

Hos HTJ Rørteknik kan vi udføre alle former for kloakservice i Horsens. Vi kan komme ud og diagnosticere problemet og kan herefter løse det – vi rykker både ud akut eller med forudbestilt tid.

Uanset om det drejer sig om en stoppet vask, en fuld tank, eller du står med at problem, du ikke selv ved, hvor stammer fra, kan vi fikse din kloak for dig.

Hvad koster kloakservice?

Vi har faste timepriser på vores kloakservice i Horsens og omegn.

Vi rykker ud til enhver type opgave – stor som lille, og uanset om det er til et privat hjem eller til en virksomhed. Prisen på kloakservice afhænger af, hvad vi skal udføre hos dig, og hvor lang tid det tager.

Du er også velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på vores ydelser.

Afdelingen i Horsens

Vores afdeling i Horsens består af et team med professionelle inden for kloakservice, TV-inspektion og rensning af faldstammer. Vi har mere end 30 års erfaring fra branchen og leverer fejlfri kloakservice.

I Horsens har vi to lokale operatører, der kan hjælpe dig med al kloakservice. Vi står klar til at hjælpe dig med akutte kloakproblemer, så du altid kan få kloakservice i topkvalitet.

Hos HTJ tror vi på, at gode arbejdsvilkår sætter de bedste rammer for det gode slutresultat, som vi leverer til vores kunder.

Afdelingen i Horsens

Telefon: 52 17 04 20
Email: kontor@htj.dk

Skriv til os

Ved akutte henvendelser, bedes du ringe til vores døgnservice på 52 17 04 20.

Vores informationer