Stoppet faldstamme i Horsens

Få professionel hjælp til stoppet toilet – fuldservice kloakhjælp hos HTJ Rørteknik

Vi kan rykke ud samme dag

Få hjælp til stoppet faldstamme i Horsens og omegn

Er din faldstamme stoppet?

Du kan ikke selv se din faldstamme, men hvis den er stoppet, vil du typisk opleve, at vandet i toilettet trækker langsomt ud, samt nogle ubehagelige lugtgener fra afløbet.

Når du oplever disse problemer, er det nødvendigt at reagere og få fikset faldstammen. Hos HTJ Rørteknik er vi et team af professionelle, der kan undersøge din faldstamme og løse tilstopningen på effektiv vis.

Vi har en døgntelefon, så du kan ringe til os på 52 17 04 20 udenfor almindelige arbejdstider, hvis du har akut behov for hjælp til en tilstoppet faldstamme – eller andre kloakproblemer.

Vi udfører alle typer kloakservice

Generne ved en stoppet faldstamme og andre kloakproblemer kan ofte minde om hinanden, og det kan derfor være nødvendigt at få en professionel ud til at vurdere, hvor problemerne er opstået, samt hvordan man bedst muligt løser dem.

Hos HTJ Rørteknik udfører vi alle former for kloakservice, og du kan derfor kontakte os for hjælp med alt fra en stoppet faldstamme til en grundig kloakrens.

Vi vil altid sikre os, at dine kloakproblemer bliver løst på bedste og mest effektive måde, samtidig med at vi arbejder på med en miljørigtig fremgangsmåde.

Hvad er en faldstamme?

En faldstamme er en vertikal rørledning i flerplansbygninger, såsom huse og lejligheder, der fører spildevand og affaldsstoffer ned til kloaksystemet under bygningen.

Faldstammen spiller en vigtig rolle i afløbssystemet og kræver regelmæssig vedligeholdelse for at undgå tilstopninger, lugtgener og andre problemer.

Hos os er du altid i trygge hænder

Rengøring og vedligeholdelse af faldstamme

Det er nødvendigt at vedligeholde faldstammen og udføre regelmæssig rengøring for at undgå, at faldstammen bliver stoppet.

For at undgå tilstopning af faldstammen kan du selv gøre meget. Undgå at smide ting såsom vatpinde, bind og bleer i toilettet, da disse medvirker til tilstopninger.

Derudover kan du løbende rengøre faldstammen med en rørvasker eller en kemisk afløbsrens til at fjerne skidt, fedt og snavs.

Du kan også få professionel hjælp til vedligeholdelsen. En professionel kan gennem inspektion opdage potentielle problemer, inden de udvikler sig til større skader.

Hvad koster hjælp til stoppet faldstamme?

Hos HTJ Rørteknik udfører vi alle former for kloakservice, og vi tager en fast timepris samt nogle tillæg afhængigt af, hvad vi skal udføre hos dig.

Kontakt os for kloakservice i Horsens

Skal vi hjælpe med en stoppet faldstamme i din bolig eller virksomhed? Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Kontakt os på:

Telefon: 52 17 04 20
Email: kontor@htj.dk

Skriv til os

Ved akutte henvendelser, bedes du ringe til vores døgnservice på 52 17 04 20.

Vores informationer