Kloakspuling

En effektiv løsning på kloakproblemer

Vi kan rykke ud samme dag

Hurtig og professionel kloakspuling

HTJ Rørteknik står klar til at assistere dig med kloakspuling – også ved akutte behov. Ring til os med det samme, så står vi klar til at hjælpe. Vi kører over hele Østjylland – også nær dig.

Med en bred vifte af ydelser, herunder højtryksspuling og slamsugning, sikrer vi, at kloakken igen bliver fri for blokeringer og andre problemer. Uanset problemet er vi udstyret til at håndtere alle typer opgaver. Er der brug for yderligere diagnosticering, laver vi en TV-inspektion, så kloakken er bedst muligt sikret mod fremtidig tilstopning.

Vi går meget op i at gøre vores arbejde ordentligt, så du er sikret høj kvalitet og en kloak der virker, som den skal.

Hos os er du altid i trygge hænder

Høj kvalitet og stor pålidelighed

HTJ Rørteknik er din lokale og pålidelige leverandør af kloakservice. Med over 30 års brancheerfaring har vi opbygget en solid forståelse for, hvad der kræves for at levere fejlfri service.

Vi tilbyder ydelser til konkurrencedygtige priser men går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vores tilgang er baseret på engagement, professionalisme, og en god forståelse for vores kunders behov. Vi ønsker nemlig at yde så god en service, at du også har lyst til at ringe til os næste gang, du har brug for kloakservice.

Kontakt HTJ Rørteknik i dag

Har du brug for kloakspuling eller anden kloakservice? Tøv ikke med at kontakte HTJ Rørteknik – også i akut opståede situationer. Vi betjener en bred vifte af kunder, herunder private, erhvervskunder, kommuner og boligforeninger.

Du kan ringe til os på 52 17 04 20 eller skrive til kontor@htj.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage inden for 6 timer.

Skriv til os

Ved akutte henvendelser, bedes du ringe til vores døgnservice på 52 17 04 20.

Vores informationer