Kloakspuling i Aarhus

Kloakspuling i Aarhus – effektiv rensning af kloaksystemer

Vi kan rykke ud samme dag

Professionel kloakspuling i Aarhus

Med spuling af kloakken kan du undgå potentielle skader i dine rør, hvilket sikrer den optimale drift af dit kloaksystem.

Hos HTJ Rørteknik udfører vi professionel spuling af kloakker i Aarhus og omegn. Vi er et erfarent team, og vi bruger moderne og miljørigtige måder til at rense din kloak grundigt.

Ved en kloakspuling bruger vi kraftige vanddyser til at fjerne snavs, skidt, fedt, mm. fra kloaksystemet, så du undgår blokeringer i kloakken.

Brug for akut spuling af kloakken?

Står du med en stoppet kloak, kan en spuling ofte være nok til at løsne det blokerende skidt. Ofte kan en stoppet kloak være til stor gene, og det er derfor vigtigt at få spulet kloakken hurtigst muligt.

Du kan ringe til vores døgntelefon på 52 17 04 20 – så kommer vi forbi med vores udstyr til kloakspuling i Aarhus eller omegn.

Du er også velkommen til at kontakte os for et tilbud på kloakservice og -spuling.

Hvornår skal man have spuling og slamsugning af kloakken?

Der er flere situationer, hvor det kan være nødvendigt at få udført spuling og slamsugning af din kloak.

Hvis du oplever tilbagestrømning af vand i toilettet eller lugtgener fra afløbene, kan det være et tegn på en blokering i kloakken. Ligeledes kan hyppige tilstopninger i afløbene være en indikation på behovet for kloakspuling og potentielt slamsugning.

I mange tilfælde er det nok med en spuling af kloakken for at fjerne eventuelle blokeringer og sikre en fri kloak igen. Hvis kloakken også er fyldt, kan det være nødvendigt med en slamsugning af kloakken.

Det anbefales desuden at få foretaget kloakspuling som en forebyggende foranstaltning for at undgå fremtidige problemer. På den måde slipper du også for de dyrere slamsugninger, der kan blive nødvendige ved længerevarende problemer.

Hos os er du altid i trygge hænder

Vi bruger højtryksspuling til:

En professionel udført højtryksspuling af kloakken er specielt velegnet, hvis der er en blokering eller forstoppelse i selve kloaksystemet. Højtrykspuling kan også bruges til fjernelse af trærødder og lignende – og selvfølgelig som et led i den almindelige vedligeholdelse af dit kloaksystem.
Vi kan højtryksspule rør helt op til Ø450 mm, med et tryk på 275 bar – og vi bruger højtryksspuling til:

  • Stoppet Kloak
  • Faldstammer
  • Kloakservice
  • Kloakspuling
  • Tv inspektion

Hvad koster kloakspuling?

Hos HTJ Rørteknik udfører vi alle former for kloakservice, og vi tager en fast timepris samt nogle tillæg afhængigt af, hvad vi skal udføre hos dig.

Kontakt os for kloakservice i Aarhus

Skal vi rense din kloak i din bolig eller virksomhed? Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Kontakt os på:

Telefon: 52 17 04 20
Email: kontor@htj.dk

Skriv til os

Ved akutte henvendelser, bedes du ringe til vores døgnservice på 52 17 04 20.

Vores informationer