Slamsugning Horsens

Få miljørigtig slamsugning i Horsens – Bedste kloakservice i Horsens

Vi kan rykke ud samme dag

Bil ude til kloakservice

Få renset kloakken med slamsugning

Er din kloak stoppet?

Skal din septiktank, trixtank eller anden brønd tømmes?

Hos HTJ Rørteknik tilbyder vi miljørigtig og forsvarlig slamsugning til en god pris.

Vi udfører slamsugning i hele Horsens. Vi kan højtryksspule rør helt op til Ø450mm med et vandtryk op til 275 bar tryk. Spuling af rør bruges typisk til at fjerne forstoppelse i kloaksystemet, til vedligeholdelse og til almindelig service af kloakken. Spuling kan også bruges til at fjerne trærødder, aflejringer og andre forhindringer, der kan være i kloakken.

Akut slamsugning i Horsens

Vi tilbyder akut slamsugning og tømning af septiktank i Horsens. Du kan ringe til os på vores døgntelefon 52 17 04 20 – så kommer vi ud og tømmer din tank med det samme.

Hos HTJ er vi specialister i kloakker, og vi tilbyder akut slamsugning, når problemet opstår.

Dette kan vi fjerne for dig

Vi ved, hvordan forurenet materiale fra din septiktank eller trixtank skal håndteres. Vi kan hjælpe dig med opgaver såsom:

  • Tømning af septiktank, sivebrønd, køkkenbrønd, trixtank osv.
  • Tømning af olieudskillere og fedtudskillere
  • Tømning af vejbrønde, brønde ved tagnedløb og sandfangsbrønde

Hos HTJ Rørteknik udfører vi tv-inspektion af kloakrør helt op til Ø200mm for at lokaliser eventuel skade eller fejl på kloaksystemet. Vi bruger også metoden til tilstands-undersøgelse på både gamle og ny kloakanlæg.

Inspektion kan bruges til flere forskellige formål. Har du en skjult brønd eller vil du gerne vide nøjagtig hvor der skal graves? Så kan vi sonde præcis hvor den ligger samt give dig et præcist dybde mål.

Tømning af septiktank i Horsens

Skal din septiktank i Horsens tømmes? Vi har akut kloakservice og kan rykke ud til dig, så snart du har ringet. Vi tømmer din septiktank eller sivebrønd for dig – vi kan klare slamsugning af både små sommerhus tanke og store tanke ved landbrug eller industri.

Har du brug for, at vi laver en grundig undersøgelse af din kloak, kan vi udføre en TV-inspektion for at afklare problemer.

Hos os er du altid i trygge hænder

Hvad koster en slamsugning i Horsens?

Hos HTJ har vi en timepris på vores ydelser fra 800,- ekskl. moms, samt en fast pris på transport tur/retur på 250,- ekskl. moms.

Prisen på slamsugning eller rensning af kloak afhænger derfor af, hvor lang tid slamsugningen tager. Der er et ekstra tillæg på slamsugning uden for almindelig arbejdstider samt i weekender.

Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på slamsugning. Har du akut behov for slamsugning, kan du ringe på vores døgntelefon.

Hvad gør en slamsuger?

En slamsuger er en lastbil, der opsuger flydende produkter i den monterede tank. En slamsuger kan bruges til at rense kloaker eller til kørsel af flydende affald.

Hvor lang tid tager en slamsugning i Horsens?

En slamsugning tager som regel et par timer, men det afhænger af tankens størrelse.

Har du brug for slamsugning? Kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med din kloak.

Find din slamsuger i Horsens

Hos HTJ Rørteknik udfører vi slamsugning til både private og erhverv i Aarhus og omegn – uanset størrelsen på dine afløb og kloaksystemer, kan vi klare slamsugningen hos dig.

Vi kan klare enhver type opgave, når det gælder dine kloakker, og der er ingen opgave, der er for lille.

Det er vigtigt at få tømt sine afløb i tide, og vi sætter derfor en ære i at have døgnvagt på slamsugning, så du altid kan få tømt din tank.

Slamsugning for private og erhverv

Vi tilbyder slamsugning til alle typer kunder – uanset størrelsen på dine afløb og kloaksystemer, kan vi klare slamsugningen hos dig.

Vi kan klare enhver type opgave, når det gælder dine kloakker, og der er ingen opgave, der er for lille.

Det er vigtigt at få tømt sine afløb i tide, og vi sætter derfor en ære i at have døgnvagt på slamsugning, så du altid kan få tømt din tank.

Skriv til os

Ved akutte henvendelser, bedes du ringe til vores døgnservice på 52 17 04 20.

Vores informationer