Slamsuger Aarhus

Få miljørigtig slamsugning – Få akut besøg af slamsuger i Aarhus

Vi kan rykke ud samme dag

Kloak

Få besøg af slamsugeren

En fyldt eller stoppet kloak kan skabe gener – og den skal selvfølgelig tømmes hurtigst muligt.

Hos HTJ Rørteknik udfører vi autoriseret slamsugning med højtryksspuling, så du får fjernet al skidtet fra din kloak. Spuling kan bruges til at fjerne trærødder, aflejringer og andre forhindringer, der kan være i kloakken, og som stopper den.

Vi har egen slamsuger, og vi kan derfor rykke og ud tømme din kloak, så snart problemet opstår.

Akut slamsugning i Aarhus

Har du brug for akut slamsugning på din private bolig eller ved dit erhverv? Ring til vores døgntelefon på 52 17 04 20 – så kommer vi ud og tømmer din tank med det samme.

Vi udfører slamsugning i hele Aarhus og omegn. Vi kan højtryksspule rør helt op til Ø450mm med et vandtryk op til 275 bar tryk. Spuling af rør bruges typisk til at fjerne forstoppelse i kloaksystemet, til vedligeholdelse og til almindelig service af kloakken.

Slamsugning

Det er vigtigt at få tømt sin kloak, tank eller brønd, når den er fuld. Hos HTJ Rørteknik kan vi hjælpe dig med:

  • Tømning af septiktank, sivebrønd, køkkenbrønd, trixtank osv.
  • Tømning af vejbrønde, brønde ved tagnedløb og sandfangsbrønde
  • Tømning af olieudskillere og fedtudskillere

Hos HTJ Rørteknik udfører vi tv-inspektion af kloakrør helt op til Ø200mm for at lokaliser eventuel skade eller fejl på kloaksystemet. Vi bruger også metoden til tilstands-undersøgelse på både gamle og ny kloakanlæg.

Inspektion kan bruges til flere forskellige formål. Har du en skjult brønd eller vil du gerne vide nøjagtig hvor der skal graves? Så kan vi sonde præcis hvor den ligger samt give dig et præcist dybde mål.

Fuldservice kloakmester i Aarhus

Skal kloakken tømmes med slamsugning, eller har du andre problemer med kloakken, der skal løses?

Når du får besøg af en fuldservice kloakmester, kan vi hjælpe dig med at undersøge, hvor dine kloakproblemer er opstået og dermed finde den bedste løsning til at reparere dem.

Vi kan udføre en dybdegående diagnosticering af dine kloakproblemer med en TV-inspektion. Her bruger vi kamera til at undersøge dele af kloakken, der ellers ikke kan undersøges.

Når vi har fundet årsagen til kloakproblemerne, kan vi selvfølgelig også udbedre og reparere kloaksystemet.

Hos os er du altid i trygge hænder

Hvad koster en slamsugning i Aarhus?

Vi har en timepris på alle vores kloakydelser.

Derudover er der et tillæg, hvis vi skal rykke ud med slamsugeren udenfor faste arbejdstimer, i weekender og på helligdage. Disse priser kan du også finde i prislisten.

Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på slamsugning og anden kloakservice. Har du akut behov for slamsugning, kan du ringe på vores døgntelefon: 52 17 04 20.

Hvad gør en slamsuger?

En slamsuger bruges til at tømme og rense din kloak, tank eller brønd, når den er fuld. Slamsugeren opsuger flydende produkter i den monterede tank og bruges derved til at rense kloaker eller til kørsel af flydende affald.

Slamsugning for private og erhverv

Hos HTJ Rørteknik udfører vi slamsugning til både private og erhverv i Aarhus og omegn – uanset størrelsen på dine afløb og kloaksystemer, kan vi klare slamsugningen hos dig.

Vi kan klare enhver type opgave, når det gælder dine kloakker, og der er ingen opgave, der er for lille.

Det er vigtigt at få tømt sine afløb i tide, og vi sætter derfor en ære i at have døgnvagt på slamsugning, så du altid kan få tømt din tank.

Skriv til os

Ved akutte henvendelser, bedes du ringe til vores døgnservice på 52 17 04 20.

Vores informationer