Slip af med rotterne uden brug af gift

Med en Rottespærre fra HTJ Rørteknik kan I nemt og billigt slippe for rotter – helt uden brug af gift eller fælder.

Rotter er Danmarks mest udbredte skadedyr, og de kan ødelægge ekstremt meget på kort tid. Derfor sætter både private boligejere og boligforeninger ofte fælder op eller spreder gift for at holde gnaverne i skak. Problemet er bare, at rotterne kan formere sig hurtigere, end vi kan nå et bekæmpe dem. HTJ Rørteknik tilbyder heldigvis en løsning, der helt afholder de små skadedyr fra at komme ind på privat grund.

Rottespærrer

I stedet for gift og fælder bør Boligejer og boligselskaber overveje at få monteret såkaldte rottespærrer. Rotterne vil helst bo på første klasse, hvilket ofte kan lade sig gøre i private kloaksystemer. Her har rotterne adgang til mad, vand og reddepladser, hvilket giver dem optimale leveforhold:

”Når man får en rottespærre monteret i kloaksystemet, sørger man for, at rotterne ikke kan komme ind til de tørre steder, men at spildevandet selvfølgelig stadig kan komme ud,” forklarer HTJ Rørteknik og fortsætter: ”Når man udelukker rotterne fra de gode ynglesteder, flytter de et andet sted hen. Jo flere, der bruger rottespærrer, jo færre steder har rotterne at yngle, og på den måde kan man reducere bestanden.”

Priser for en monteret rottespærre af en autoriseret rottespærre montør starte fra. 1.920,-. Prisen kan varier afhængig af rørenes tilstand og størrelse.

Tegn en service aftale med det samme og vi efterser din rottespærre en gang årlig.

HTJ Rørteknik ApS bruger underentreprenør med autoriseret rottespærremontør til montering af rottespærre.

Priser

Ø100/110 1920,- (2400,-)
Ø150/160 2560,- (3200,-)
Ø200 3200,-  (4000,-)

Alle priser er ex. Moms

Hvad kan vi hjælpe med?

Få svar på eventuelle spørgsmål eller hør mere om hvad vi kan gøre for dig. Vi håber på at høre fra dig.

Kontakt os her

Døgnservice
Tlf. +45 52170420