Rottespærre i Aarhus

Få professionel kloakrensning i Aarhus – fuldservice kloakydelser

Vi kan rykke ud samme dag

Rottebekæmpelse i Aarhus med rottespærrer

Hos HTJ Rørteknik tilbyder vi professionel rottebekæmpelse i Aarhus ved hjælp af rottespærrer. Kontakt os på 52 17 04 20 for et uforpligtende tilbud på montering eller vedligeholdelse af rottespærrer

Rotter er en alvorlig plage, der kan forårsage skader på ejendomme, og de kan udgøre en sundhedsrisiko. Et rottespærre er designet til at forhindre rotter i at få adgang til dit hjem eller virksomhed gennem kloakker, rør og lignende – uden at skabe blokeringer for vandet og eventuelt affald, der skal ud gennem kloakken.

Ved at installere disse spærrer på strategiske steder kan vi effektivt blokere rotternes adgangsveje til dit hjem eller din virksomhed og sikre, at de holdes ude. Vi kan opsætte rottespærrer hos både private og erhverv – ingen opgave er for stor eller lille.

Hvad er rottespærrer?

Rottespærrer er fysiske barriereinstallationer, der forhindrer rotter i at komme ind i bygninger og rum.

Rottespærrer kan være lavet af forskellige materialer såsom stål eller plast og er designet til at være holdbare og modstandsdygtige over for rotternes forsøg på at gnave eller klemme sig igennem. Samtidig blokerer et rottespærre ikke for det, der skal igennem røret eller afløbet.

Rottespærrerne kan eksempelvis installeres ved kloakker, afløb og andre steder, hvor rotter typisk finder vej ind i bygninger.

Hos os er du altid i trygge hænder

Hvem skal man ringe til, hvis man har rotter?

Hvis du opdager rotter i dit hjem eller virksomhed, er det vigtigt at handle hurtigt.

Vi anbefaler, at du kontakter en professionel rottebekæmpelsesservice som vores. Vores team har ekspertisen til at identificere rotternes tilholdssteder og installere rottespærrer for at sikre, at de ikke kan få adgang. Vi har erfaring med alle typer kloakservice, og vi er derfor et sikkert valg til bekæmpelse af rotter i Aarhus.

Ved at ringe til os kan du få den nødvendige hjælp til at håndtere rotteproblemet på en sikker og effektiv måde.

Desuden er det lovpligtigt at melde det til kommunen, hvis du ser rotter eller tegn herpå – og det gælder uanset, om det er inde eller ude, og om det er på et offentligt eller et privat område.

Hvad koster rottespærre?

Prisen på rottespærre afhænger af omfanget på opgaven – alle vores kloakservices har en fast timepris, og hertil kommer udgifter til selve rottespærrerne. Dermed kan prisen på montering af rottespærrer afhænge af, hvor mange spærrer, der skal opsættes.

Du er altid velkommen til at ringe og få et uforpligtende tilbud på montering af rottespærre i Aarhus og omegn.

Kontakt os for opsætning af rottespærre i Aarhus

Vil du have opsat rottespærrer i din bolig eller virksomhed i Aarhus eller omegn? Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Telefon: 52 17 04 20
Email: kontor@htj.dk

Skriv til os

Ved akutte henvendelser, bedes du ringe til vores døgnservice på 52 17 04 20.

Vores informationer