Stoppet afløb

Hos HTJ Rørteknik kan vi køre ud døgnet rundt, og vi renser både de små og store afløb i hele Jylland.

Vi kan rykke ud samme dag

Har du et stoppet afløb?

Findes der noget mere generende end et stoppet afløb? Når vandet ikke vil løbe igennem, bliver man hurtigt bevidst om, hvor meget man i virkeligheden har brug for afløbet. Hos HTJ Rørteknik kan vi køre ud døgnet rundt, og vi renser både de små og store afløb i Herning, Horsens, Skive, Aarhus, Randers, Viborg, Silkeborg, Aalborg med mere. Vi klarer alt fra en stoppet køkkenvask eller stoppet toilet til faldstammer og hele kloakken.

Vi tror på hurtig betjening og opgaven bliver altid løst. Samtidig har vi nogle af markedets bedste priser på vores opgaver med stoppede afløb, toiletter og vaske.

Har du problemer med dit afløb, så kontakt os allerede nu på vores døgnservice tlf. 52 17 04 20.

Døgnservice til gode priser

Når afløbet er stoppet, så gider man sjældent vente flere dage på en løsning, og derfor klarer vi gerne husets eller lejlighedens forstoppelser hele døgnet rundt i store dele af Jylland. Vores biler er sjældent langt væk fra Aarhus, Randers, Horsens og Silkeborg, og da vi arbejder i mindre biler, slipper du for at betale overpris for arbejdet.

Hos os er du altid i trygge hænder

Brug for hjælp med stoppet afløb?

Er afløbet stoppet? Kontakt os allerede nu på vores døgnservice tlf. 52 17 04 20.

Vi kører i hele Midtjylland og Østjylland samt store dele af Nordjylland. Derfor kan vi hurtigt løse dit problem i områderne omkring Viborg, Randers, Herning, Silkeborg, Skive, Horsens, Aarhus og Aalborg. Skulle problemet opstå et andet sted i Jylland, så giv os endelig et kald. Ofte vil vi også kunne rykke hurtigt ud til dig andre steder. Det er naturligvis helt uforpligtende at ringe til os.

Vi står klar til at hjælpe!

Skriv til os

Ved akutte henvendelser, bedes du ringe til vores døgnservice på 52 17 04 20.

Vores informationer