Stoppet afløb

Findes der noget mere generende end et stoppet afløb? Når vandet ikke vil løbe igennem, bliver man hurtigt bevidst om, hvor meget man i virkeligheden har brug for afløbet. Hos HTJ Rørteknik kan vi køre ud døgnet rundt, og vi renser både de små og store afløb i Herning, Horsens, Skive, Aarhus, Randers, Viborg, Silkeborg, Aalborg med mere. Vi klarer alt fra en stoppet køkkenvask eller stoppet toilet til faldstammer og hele kloakken.

Hvad kan vi hjælpe med?

Få svar på eventuelle spørgsmål eller hør mere om hvad vi kan gøre for dig. Vi håber på at høre fra dig.

Kontakt os her

Døgnservice
Tlf. +45 52170420

Vi tror på hurtigt betjening, og opgaven bliver altid løst. Samtidig har vi nogle af markedets bedste priser på vores opgaver med stoppede afløb, toiletter og vaske.

Døgnservice til gode priser

Når afløbet er stoppet, så gider man sjældent vente flere dage på en løsning, og derfor klarer vi gerne husets eller lejlighedens forstoppelser hele døgnet rundt i store dele af Jylland. Vores biler er sjældent langt væk fra Aarhus, Randers og Silkeborg, og da vi arbejder i mindre biler, slipper du for at betale overpris for arbejdet.

Brug for hjælp med stoppet afløb?

Er afløbet stoppet? Kontakt os allerede nu på vores døgnservice tlf. +45 52 17 04 20.

Vi kører i hele Midtjylland og Østjylland samt store dele af Nordjylland. Derfor kan vi hurtigt løse dit problem i områderne omkring Viborg, Randers, Herning, Silkeborg, Skive, Aarhus og Aalborg.