Stoppet afløb i Viborg

Effektiv kloakservice til stoppet faldstamme i Viborg og omegn

Vi kan rykke ud samme dag

Hurtig hjælp til stoppet afløb i Viborg og omegn

Et stoppet afløb kan være mere end blot en irritation; det kan forstyrre din daglige rutine og endda føre til vandskader.

Hos HTJ tilbyder vi akut hjælp til stoppet afløb i Viborg og omegn. Vores hurtige responstid og døgnservice sikrer, at dit problem bliver løst hurtigt og effektivt.

Du kan ringe til vores døgntelefon, hvis du har akut behov for hjælp til et stoppet toilet: 52 17 04 20.

Hos HTJ står vores professionelle team klar til at udføre effektiv kloakservice hos dig eller i din virksomhed.

HTJ’s service for både private og erhverv i Viborg

Uanset om du er en privat boligejer eller en erhvervsejendom, har HTJ løsningen til dit stoppet afløb i Viborg.

Vi kan udføre diagnosticerende arbejde med TV-inspektion i kloakrørene, for at finde frem til problemet – herefter kan vi naturligvis finde en metode til at udbedre problemerne med. Vi har mange års erfaring med kloakker og stoppede afløb.

Almindelige årsager til et stoppet afløb

Et stoppet afløb kan skyldes mange ting.

Typisk opstår stoppede afløb, stoppede toiletter, mm., når der kommer ting i kummen og dermed i afløbene, som sætter sig fast og skaber en blokering. Det betyder, at du kan forebygge problemer med stoppede afløb, ved at være opmærksom på, hvad du skyller i toilettet. Ligeledes kan dette også sikre, at du slipper for en stoppet faldstamme, der kan forårsage ubehagelige lugte i bygningen.

Hos os er du altid i trygge hænder

Selvhjælpstips til stoppet afløb

Hvis du står over for et stoppet afløb i Viborg, kan du forsøge at bruge en svupper eller en afløbsstang, men vær forsigtig, da forkert brug kan forværre problemet.

I nogle situationer kan du også forsøge at opbløde blokeringen ved at hælde kogende vand eller afløbsrens i afløbet – disse kan også bruges forebyggende, hvis du ofte oplever problemer med stoppede afløb, stoppede håndvaske, toiletter, osv.

Men selvom nogle blokeringer kan løses med en simpel afløbsrens, er der situationer, hvor professionel hjælp er nødvendig.

Priser for at få fikset et stoppet afløb i Viborg

HTJ tilbyder konkurrencedygtige priser på service for stoppet afløb i Viborg. Vi har faste timepriser på alle vores kloakydelser, herunder også hvis vi skal hjælpe dig med et stoppet afløb. Prisen kan dermed variere afhængigt af problemets omfang og placering, men vi står altid klar med et uforpligtende tilbud, der passer til dine behov.

Professionel hjælp til stoppet afløb i Viborg og omegn– kontakt os

Hos HTJ udfører vi kloakservices i hele Viborg og omegn – har du brug for hjælp til at fjerne blokeringen i afløbet, kan du kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for akut hjælp til at fikse et stoppet afløb.

Telefon: 52 17 04 20
Email: kontor@htj.dk

Skriv til os

Ved akutte henvendelser, bedes du ringe til vores døgnservice på 52 17 04 20.

Vores informationer