Stoppet faldstamme i Silkeborg

Stoppet faldstamme i Silkeborg

Vi kan rykke ud samme dag

TV-inspektion af kloak

Akut hjælp til stoppet faldstamme i Silkebor

En stoppet faldstamme er ikke bare en gene, men et akut problem, der kræver øjeblikkelig indsats. Hvis faldstammen ikke fungerer, som den skal, vil du opleve lugtgener og typisk også, at vandet løber langsomt ud fra f.eks. toilettet.

Hos HTJ forstår vi alvoren og tilbyder døgnservice på kloakydelser i Silkeborg og omegn for at håndtere sådanne nødsituationer. Vores hurtige responstid sikrer, at problemet bliver løst, før det fører til yderligere skader.

Du kan ringe på vores døgntelefon på 52 17 04 20, hvis du har akut brug for professionel hjælp.

HTJ’s service for både private og erhverv i Silkeborg

Uanset om du er en privat boligejer eller en erhvervsejendom i Silkeborg, tilbyder HTJ hjælp til den stoppede faldstamme.

Vi forstår, at hvert behov er unikt, og vi tilpasser vores service derefter.

Kontakt os for en uforpligtende snak om dine behov og kloakproblemer.

Hvad er en faldstamme, og hvordan kan den stoppe?

En faldstamme er en lodret rørledning, der fører spildevand fra bygningen ned i kloaksystemet. Faldstammer bruges i fleretagesbygninger, hvor den samler alle afløb til ét afløb, der herefter løber ud i kloakken.

Faldstammen kan blive stoppet af fedt, affald og andre blokeringer, hvilket kan føre til alvorlige problemer som oversvømmelser og skader på ejendommen.

Professionel service til stoppet faldstamme i Silkeborg

HTJ’s team af eksperter har den nødvendige viden og erfaring til at identificere og løse problemet med en stoppet faldstamme. Vi bruger moderne teknologi som TV-inspektion og specialiserede værktøjer til at finde og fjerne blokeringen effektivt.

Hos os er du altid i trygge hænder

Hvordan foregår reparationen af en stoppet faldstamme?

Reparationen af en stoppet faldstamme hos HTJ foregår i flere trin. Vi starter med en grundig inspektion, identificerer problemet, og anvender de mest effektive metoder til at løse det.

Vores mål er at sikre minimal forstyrrelse og hurtig genopretning af normal drift.

Fordelene ved at få professionelle til at kigge på din faldstamme er blandt andet, at vi kan bruge TV-inspektioner til at finde frem til problemerne i faldstammen og i kloakken.

Forebyggelse af stoppet faldstamme

Forebyggelse er altid bedre end helbredelse! Vil du undgå en stoppet faldstamme og de tilhørende gener?

Gode vaner som at undgå at skylle visse ting ned i afløbet og regelmæssig vedligeholdelse kan forhindre, at faldstammen stopper.

HTJ kan rådgive om de bedste praksisser for at holde din faldstamme i topform. Du skal eksempelvis undgå at putte andet papir i toilettet end toiletpapir – dette kan stoppe toilettet såvel som faldstammen.

Hvad koster reparation af faldstamme?

HTJ har faste timepriser på alle kloakservices, så du altid ved, hvad du kan forvente. Prisen for reparation af en faldstamme kan variere afhængigt af problemets omfang og den valgte løsning.

Få professionel hjælp til en stoppet faldstamme i Silkeborg og omegn

Du er velkommen til at ringe til os for at uforpligtende tilbud på hjælp til at fjerne blokeringen i faldstammen.

Telefon: 52 17 04 20
Email: kontor@htj.dk

Skriv til os

Ved akutte henvendelser, bedes du ringe til vores døgnservice på 52 17 04 20.

Vores informationer