Stoppet vask

Står du med en stoppet vask som eksempelvis en stoppet køkkenvask, så kontakt os allerede nu.

Vi kan rykke ud samme dag

Stoppet vask

Har du et stoppet vask?

Står du med en stoppet vask som eksempelvis en stoppet køkkenvask, så kontakt os allerede nu på døgnservicetelefonen 52 17 04 20. Hvis vandet trækker langsomt ud gennem alle afløb, kan der være tale om kloakproblemer, men blokeringen kan også ofte ligge ved den specifikke vask. Vi er klar til at rådgive dig og løse dine problemer med stoppet køkkenvask eller anden stoppet vask i Randers, Silkeborg, Viborg, Aarhus, Viborg, Horsens, Herning og Skive – Ja faktisk i hele Midt- og Østjylland samt store dele af Nordjylland.

Hos os er du altid i trygge hænder

Løser alle opgaver med stoppet vask og stoppet køkkenvask

Foruden at udføre kvalitetsarbejde er det vigtigt for os at kunne hjælpe vores kunder så hurtigt og billigt som muligt. Derfor har vi valgt at benytte mindre biler til vores opgaver med stoppede vaske. Der er nemlig ingen grund til at køre ud med den helt store vogn, når værktøjet kan være i den lille.

Det er mere miljøvenligt, og så betyder det også, at vi kan udføre arbejdet billigere end mange af vores konkurrenter. Samtidig kan vi rykke hurtigt ud i en lang række byer. Det gælder blandt andet Skive, Randers, Silkeborg, Horsens og Herning.

Få fikset en stoppet køkkenvask 24/7

HTJ Rørteknik kan fjerne alle propper. Uanset om det er vasken, et stoppet toilet eller andre stoppede afløb, kan du trygt ringe til os hele døgnet.

Du kan ringe på vores døgntelefon: 52 17 04 20. Det er uforpligtende at give os et kald og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi rykker altid hurtigt ud, og vi leverer arbejdet til yderst konkurrencedygtige priser. Vi dækker størstedelen af Jylland, så du skal ikke holde dig tilbage fra at kontakte os.

Vi står klar til at hjælpe!

Skriv til os

Ved akutte henvendelser, bedes du ringe til vores døgnservice på 52 17 04 20.

Vores informationer