Stoppet vask

Stoppet vask

Står du med en stoppet vask, så kontakt os allerede nu på døgnservicetelefonen +45 52 17 04 20

Hvis vandet trækker langsomt ud gennem alle afløb, kan der være tale om kloakproblemer, men blokeringen kan også ofte ligge ved den specifikke vask. Vi er klar til at rådgive dig og løse dine problemer med stoppet vask i Randers, Silkeborg, Aarhus – Ja faktisk i hele Midt- og Østjylland samt store dele af Nordjylland.

Løser alle opgaver med stoppet vask

Foruden at udføre kvalitetsarbejde er det vigtigt for os at kunne hjælpe vores kunder så hurtigt og billigt som muligt. Derfor har vi valgt at benytte mindre biler til vores opgaver med stoppede vaske. Der er nemlig ingen grund til at køre ud med den helt store vogn, når værktøjet kan være i den lille.

Det er mere miljøvenligt, og så betyder det også, at vi kan udføre arbejdet billigere end mange af vores konkurrenter. Samtidig kan vi rykke hurtigt ud i en lang række byer. Det gælder blandt andet Aarhus, Randers, Silkeborg, Aalborg og Herning.

Vi er klar til at hjælpe dig 24/7

HTJ Rørteknik kan fjerne alle propper. Uanset om det er vasken, et stoppet toilet eller andre stoppede afløb, kan du trygt ringe til os hele døgnet.

Hvad kan vi hjælpe med?

Få svar på eventuelle spørgsmål eller hør mere om hvad vi kan gøre for dig. Vi håber på at høre fra dig.

Kontakt os her

Døgnservice
Tlf. +45 52170420