Rottespærre i Aalborg

Få rottespærre og bliv fri for rotter – Opsætning af rottespærre i Aalborg og omegn

Vi kan rykke ud samme dag

Opsætning af rottespærre – effektiv rottebekæmpelse

Har du problemer med rotter i ejendommen?

Rotter er en alvorlig plage, der både udgør en sundhedsrisiko og kan lave skader på din ejendom. Rotter kommer typisk ind i boligen gennem kloakken og rør – og derfor er rottespærre i dit kloaksystem en god måde at bekæmpe rotterne på.

Hos HTJ Rørteknik tilbyder vi akut opsætning af rottespærre som en effektiv løsning på dit rotteproblem. Med vores hurtige og professionelle service kan du være sikker på, at rotterne holdes ude.

Kontakt os 52 17 04 20 på for at få opsat rottespærre i dine kloakker af en professionel.

Vi opsætter rottespærre for private og erhverv i hele Aalborg og omegn. Kontakt os for professionel kloakservice.

Hvad er en rottespærre?

En rottespærre er en fysisk barriere, der installeres i dit kloaksystem for at forhindre rotter i at få adgang til dit hjem eller virksomhed.

Rottespærrer er lavet af holdbare materialer som stål eller plast, der er modstandsdygtige over for rotternes forsøg på at gnave sig igennem. Samtidig tillader rottespærren vand og affald at passere igennem, så din kloak ikke blokeres – du slipper altså for rotter uden at få stoppet afløb.

Hvorfor er rottespærrer nødvendige i Aalborg?

I større byer finder rotter en stor mængde føde, hvorfor skadedyret ofte er at finde her.

I Aalborg, hvor mange bygninger er forbundet gennem et omfattende kloaksystem, er rottespærrer en nødvendig foranstaltning for at forhindre rotter i at bevæge sig fra kloakken ind i bygningerne.

Hos os er du altid i trygge hænder

Professionel opsætning af rottespærre

Opsætningen af en rottespærre kræver professionel ekspertise.

Hos HTJ Rørteknik har vi et team af erfarne fagfolk, der kan installere rottespærrer på strategiske steder i dit kloaksystem. Vi sørger for, at installationen sker korrekt og effektivt, så du kan være sikker på, at rotterne holdes ude.

Hvad koster det at få rottespærre i Aalborg?

Prisen på rottespærre afhænger naturligvis af, hvor mange spærrer, der skal opsættes, samt hvor længe vores tekniker skal bruge på at opsætte rottespærrerne.

Hos HTJ har vi faste timepriser på alle vores kloakservices – du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Få opsat rottespærrer

Skal vi opsætte rottespærrer i dit kloaksystem i Aalborg eller omegn? Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud, så du kan blive fri for rotter i dit hjem eller din virksomhed.

Kontakt os på:

Telefon: 52 17 04 20
Email: kontor@htj.dk

Skriv til os

Ved akutte henvendelser, bedes du ringe til vores døgnservice på 52 17 04 20.

Vores informationer