Stoppet afløb Århus

Hos HTJ Rørteknik kan vi køre ud døgnet rundt, og vi renser både de små og store afløb i hele Jylland.

Stoppet afløb, stoppet vask eller stoppet toilet i Århus?

Et stoppet afløb, en stoppet vask eller et stoppet toilet, der ikke kan skylle ordentligt, skal fikses her og nu. Hos HTJ Rørteknik leverer vi derfor hurtig hjælp til alle former for stoppet afløb, vask og toilet i Århus hele døgnet rundt. Vi tror på hurtig betjening, og opgaven bliver altid løst. Samtidig har vi nogle af markedets bedste priser på vores opgaver med stoppede afløb, toiletter og køkkenvaske.
Vi afhjælper problemer med stoppede afløb i private hjem, virksomheder og institutioner – og vi garanterer høj kvalitet og lave priser på alt, hvad vi laver.

Har du problemer med dit afløb, så kontakt os allerede nu på vores døgnservice tlf. (+45) 52 17 04 20.

Er det vasken, toilettet eller kloakken?

Ofte skyldes en stoppet vask en forstoppelse i røret fra den specifikke vask, men oplever du, at der er problemer med mere end en vask – eller måske dit toilet – da skyldes det ofte problemer med selve kloaksystemet. Uanset hvad, står vi klar med rådgivning og hjælp, så problemet kan løses og alt igen kan fungere, som det skal. Hvis du har brug for kloakservice, TV-inspektion eller slamsugning i Århus og omegn, så løser vi naturligvis også gerne det for dig.

Hurtig udrykning til stoppet afløb, vask eller toilet i Århus

Vi hjælper dig døgnet rundt, om det er mandag formiddag eller lørdag nat. Er noget stoppet til? Da er det bare at ringe eller skrive på tlf.: +45 52 17 04 20 eller mail: kontor@htj.dk – så er vi på vej. Vi løser opgaven hurtigt, effektivt og til konkurrencedygtige priser, så du kan trygt ringe til os med det samme.

Vi står klar til at hjælpe!

DØGNSERVICE

Er uheldet ude og har du brug for akut hjælp, så kontakt os på
(+45) 52 17 04 20

Døgnservice
(+45) 52 17 04 20
kontakt os
(+45) 52 17 04 20 Kontakt os