Aarhus – Kloakservice

Professionel fuldservice kloakmester i Aarhus – Akut kloakserviceTrustpilot - 4.8

Fuldservice kloakservice i Aarhus og omegn

Få professionel kloakservice i dit private hjem eller ved et erhverv i Aarhus og omegn – hos HTJ Rørteknik udfører vi alle former for kloakservice.

Kloakproblemer kan give store gener – udover lugten kan det også have indflydelse på hverdagen i hjemmet eller i firmaet. Når du får besøg af en kloakmester fra HTJ Rørteknik kan vi både finde problemet og løsningen.

Vi kan fikse stoppede håndvaske og kloakker, og tømme din fyldte tank eller brønd.

Kloakservice med døgnvagt i Aarhus

Står du med et akut behov for at få tømt kloakken eller fikset en stoppet vask? Ring til vores døgntelefon på (+45) 52 17 04 20, og få besøg af din autoriserede kloakmester – vi har egen slamsuger og kan derfor rykke ud til dig, så snart behovet opstår.

Få fikset kloakken

Hos HTJ Rørteknik kan vi fikse alle dine kloakproblemer. Der kan være mange årsager til en tilstoppet kloak, og det kan være svært selv at finde problemet – og at løse det.

Derfor skal du have hjælp af en erfaren og autoriseret kloakmester. Når du vælger HTJ Rørteknik, får du besøg af en professionel kloakmester, der kan undersøge, diagnosticere og reparere din kloak. Så slipper du nemt af med generne.

Kontaktinformation for Aarhus

Telefon: (+45) 52 17 04 20
Email: kontor@htj.dk

Vi kan hjælpe dig med:

Hvad koster kloakservice?

Vores priser på kloakservice afhænger af, hvad vi skal hjælpe dig med, og hvornår vi skal komme ud og hjælpe dig.

Vi udfører al kloakarbejde – uanset om opgaven er stor eller lille. Priserne varierer herefter.

Vi kommer også ud udenfor almindelige arbejdstimer, hvis du har akutte kloakproblemer. Du kan også se vores priser for akut kloakservice på ovenstående side.

Vi kan udføre diagnosticerende arbejde med TV-inspektion, hvor vi bruger kamera til at undersøge din kloak og finde problemet.

Når vi har fundet frem til problemerne i din kloak, kan vi selvfølgelig også udføre arbejdet for at fikse det – uanset om det kræver en slamsugning og spuling af din kloak, eller om det gælder en reparation af mindre rør i systemet.

Hvad er der galt med din kloak?

Uanset hvilken type kloakproblemer, du oplever, kan vi hjælpe dig med at få dem løst.

Ved du selv, hvilken reparation, der skal til for at løse problemet, kan du selvfølgelig kontakte os om dette. Så kommer vi ud og hjælper dig med at løse det. Uanset om det gælder en stoppet vask, en fyldt tank, eller det store behov for hurtigt at slippe af med rotter – vi har løsninger til alle dine problemer med kloakken

Er du usikker på, hvad der er galt med kloakken, kan vi udføre dybdegående diagnosticerende arbejde, hvor vi bruger professionelt udstyr til at finde problemerne i din kloak. Vi arbejder med TV-inspektion, når det er nødvendigt at undersøge rør, der ikke er tilgængelige for os – så slipper du også for den helt store udgravning for at finde problemerne.

Medarbejdere

Her er et overblik over vores medarbejdere i Århus.

Dit team af professionelle kloakmestre

Hos HTJ Rørteknik finder du et team af professionelle indenfor kloakservice, slamsugning, TV-inspektion, mm.

Vi har mere end 30 års erfaring i branchen, og vi går op i at udføre en fejlfri kloakservice til dig, så du slipper for bøvlet med kloakken.

Vi udfører vores arbejde efter fastlagte procedurer, og vi ved, hvad der skal til for at yde den bedste service og kvalitet på vores arbejde. Det er både billig og sikkert at hyre os som din leverandør.

DØGNSERVICE

Er uheldet ude og har du brug for akut hjælp, så kontakt os på
(+45) 52 17 04 20

Døgnservice
(+45) 52 17 04 20
kontakt os
(+45) 52 17 04 20 Kontakt os