Kloakrenser Århus

Få hurtig kloakservice i Århus. Kloakrenser med døgnservice

Professionel kloakrenser i Århus

Har du problemer med lugt fra kloakken? Afløb, der er stoppede, eller trækker vand langsomt? Da er en grundig rensning af kloakken i mange tilfælde det, der skal til for at løse problemet. HTJ Rørteknik er din kloakrenser i Århus, og vi kører hurtigt ud hele døgnet. Vi renser kloakker for private husejere, virksomheder, restaurationer, kommunale kontorer, institutioner, boligforeninger og grundejerforeninger – og vi hjælper dig også gerne af med problemerne.

Effektiv og billig rensning af kloakker

Når vi står for din kloakrensning, er du garanteret arbejde af højeste kvalitet – til priser, hvor alle kan være med. Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

Din kloakrenser i Århus – døgnvagt og hurtig udrykning

Oplever du problemer med kloakken, eller har du brug for rådgivning fra et erfarent og ansvarsbevidst kloakfirma? Da er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os på (+45) 52 17 04 20 eller mail: kontor@htj.dk.
Vores døgntelefon svarer altid, og vi garanterer hurtig udrykning – når vi er på opgaven, får du renset kloak og rør professionelt og effektivt for et perfekt resultat, hver gang.

Vi står klar til at hjælpe!

DØGNSERVICE

Er uheldet ude og har du brug for akut hjælp, så kontakt os på
(+45) 52 17 04 20

Døgnservice
(+45) 52 17 04 20
kontakt os
(+45) 52 17 04 20 Kontakt os