Kloakservice Århus

Få hurtig kloakservice i Aarhus – Kontakt HTJ Rørteknik 24/7

Kloakservice i Århus hele døgnet

Få hurtig kloakservice i Aarhus! Har du problemer med din kloak, så kontakt os allerede nu på vores døgnservice tlf. (+45) 52 17 04 20

Alt i kloakservice for private og erhverv

Driller kloakken? Oplever du problemer med lugt, stoppede afløb, utætte rør, rotter eller andet? Da tilbyder HTJ Rørteknik professionel kloakservice i Århus med døgnservice.
Som firma har vi mere end 30 års erfaring i branchen, og vi kan påtage os alle former for kloakarbejde for såvel private husejere, som virksomheder, kommunale institutioner og bygninger, boligforeninger og grundejerforeninger. Vi løser de små opgaver som stoppet afløb, stoppet vask og stoppet toilet i Århus, men vi klarer også de større kloakopgaver. Så skal kloakken fikses? Ring til os.

Vi holder kvaliteten oppe – priserne nede

Vi lægger vægt på kvalitet i arbejdet, hurtig udrykning og konkurrencedygtige priser. Vi ved, hvad vi har med at gøre – og hvordan vi skal løse problemerne.
Nedenfor kan du se, hvad vi bl.a. kan hjælpe med:

Brug for kloakservice i Århus?

Har du brug for professionel kloakservice i Århus eller andre steder i Jylland? Da er det bare at skrive eller ringe til os på: mail: kontor@htj.dk eller tlf.: +45 52 17 04 20.
Vores døgntelefon svarer altid, og som kunde hos er du garanteret: kort responstid, sikre kvalitetsløsninger og resultater, der holder. Samtidig udfører vi arbejdet til konkurrencedygtige priser, så du kan trygt ringe til os. Vi kører dagligt i Århus og omegn, men vi hjælper kunder i hele Jylland.

Vi står klar til at hjælpe – uanset størrelsen på opgaven!

DØGNSERVICE

Er uheldet ude og har du brug for akut hjælp, så kontakt os på
(+45) 52 17 04 20

Døgnservice
(+45) 52 17 04 20
kontakt os
(+45) 52 17 04 20 Kontakt os